Dünya Restoran sahibi milyoner cinayete kurban gitti! Katil ise çok tanıdık

Restoran sahibi milyoner cinayete kurban gitti! Katil ise çok tanıdık

Paylaş
Restoran sahibi milyoner cinayete kurban gitti! Katil ise çok tanıdık

Restoran zinciri sahibi milyoner Sue Addis, Brighton'daki evinin küvetinde kanlar içinde ölü bulunmuştu. Davası halen süren vahşi olayda yakalanan kişi katil zanlısı ise oldukça tanıdıktı.

Posta.com.tr | Restoran sahibi milyoner Sue Addis'in öldürülmesi, İngiltere'de büyük yankı uyandırmıştı. Tarih sayafaları 7 Ocak 2021'i gösterdiğinde, yani İngiltere'deki üçüncü pandemi kapanması sırasında evindeki küvette kanlar içinde bulunan Sue Addis'i gören polisler, cinayet mahallinin dehşetiyle şaşkına dönmüştü.

Haberin Devamı

17 kez bıçaklanarak öldürülen 69 yaşındaki Sue Addis'in cinayetini ihbar eden ise o dönem 17 yaşında olan torunu Pietro Addis olmuştu. Ancak Pietro, cinayette baş şüpheliydi. Korkunç cinayetin mahkemesi görülmeye devam ederken olaya dair yeni detaylar ortaya çıkıyor.

YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKIYOR

Mahkemede konuşan polis memurları, cinayet ihbarının ardından eve geldiklerinde karşılaştıkları manzarayı anlattı. Polis memuru Richard Hall, eve girdiğini ve üst kata çıkmadan önce Pietro'yu tutukladığını söyledi. Alt koridorda ilerlediğinde ise Sue Addis'in banyodaki küvette kanlar içinde yatarken gördüğünü söyledi.

Mahkemede Pietro'nun doğduğu zaman anne ve babasının ayrıldığı ve annesinin öldüğü açıklandı. Okul yıllarında ise konsantasyon sorunu yaşadığı belirtildi. Pietro'ya 2018 yılında Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB) teşhisi kondu.

Haberin Devamı

2019 yılında ise Pietro, uyuşturucu kullanmaya başladı ve bu durum ailesinde endişe yarattı.

"BİR CİNAYET İŞLENDİ"

Sue Addis'i küvette bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Pietro'nun polis tarafından tutuklandığı anların görüntüleri mahkemede yayınlandı.

Uyuşturucu madde kullandığı belirlenen Pietro'nun cinayeti ihbar etmek için polisleri aradığı ses kaydı da yayınlandı. Kayıtta Pietro, "Teslim olmak için arıyorum. Bir cinayet işlendi" diyor.

Şimdi 19 yaşında olan Pietro Addis, Lewes Crown Mahkemesindeki ifadesine büyükannesini öldürdüğünü kabul etti. Mahkemde ayrıca Sue Addis'in torununun esrar kullanımından endişelendiği ve psikolojik destek aldırmak istediği yer aldı.

Dava devam ediyor.