Dünya The Crown'da bir skandal daha! Kraliçe'yi tahttan indirme

The Crown'da bir skandal daha! Kraliçe'yi tahttan indirme

Paylaş
The Crown'da bir skandal daha! Kraliçe'yi tahttan indirme

Dijital platformda yayınlanan ve İngiliz Kraliyeti'nin yaşadığı olayları anlatan dizi The Crown'un skandal bir toplantıyı ekrana taşıyacağı konuşuluyor...

Posta.com.tr |  Senaryosuyla sürekli tartışmalara neden olan The Crown dizisi, Paris'teki trafik kazasında hayatını kaybeden Prenses Diana'nın son anlarını yayınlanacağını açıklamasının ardından eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Dizi şimdi ise skandal bir toplantının detaylarını ekrana taşımaya hazırlanıyor. 

Haberin Devamı

The Crown'un önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan 5. sezonunda Prens Charles'ın Prenses Diana ile 1991'de çıktığı tatili Major'la gizli bir toplantı için kısa kesmesinin ele alınacağı konuşuluyor. Bu toplantıda Kraliçe II. Elizabeth'in tahttan indirilmesinin konuşulduğu iddia ediliyor.Britanya'nın eski başbakanları John Major ve Tony Blair diziye tepki gösterdi. 

'ÇOK CAN YAKICI OLACAK'

Daily Telegraph'a konuşan Majori "Dizinin üzerinde kurulduğu kişinin yasını tutan ailesi için çok can yakıcı olacak" dedi. Major ayrıca dizinin açılışında olayların kurgusal olduğunu belirten bir yazı gösterilmesini istedi.