Dünya Ülkenin konuştuğu büyükanne! Önce kocasını dolandırdı, sonra kendi dolandırıldı

Ülkenin konuştuğu büyükanne! Önce kocasını dolandırdı, sonra kendi dolandırıldı

Paylaş
Ülkenin konuştuğu büyükanne! Önce kocasını dolandırdı, sonra kendi dolandırıldı

İngiltere, 59 yaşındaki büyükannenin trajik hikayesini konuşuyor. Patricia Passman adlı kadın, boşandığı eşi uyurken banka kartlarını kullanarak 46.700 pound (991 bin TL) çaldı. Ardından çaldığı paraları internetteki çöpçatan sitesinde tanıştığı birine kaptırdı.

Tricia olarak bilinen Patricia Passman, internette tanıştığı bir kişiye alışveriş kuponları ve çekler gönderdi. 59 yaşındaki büyükanne, ‘birlikte gelecekleri olduğunu’ düşündüğü bu kişi tarafından dolandırıldı. Eski kocası Tim ile 40 yıllık evliliğin, 3 çocuğun ve torunun ardından boşanan Patricia, yine de Tim ile birlikte yaşamaya devam etti. Ayrıca aile şirketinde de sekreterlik yapmaya devam etti.

Haberin Devamı

Mahkemede Patricia, 66 yaşındaki kocasından Ocak 2019'dan Ocak 2021'e gizli gizli para aldığını kabul ettiği belirtildi. Bu durum Tim’i vergi ve muhasebe ücretleri ile birlikte mali çöküntüye soktu.

Avukat ise Patricia’nın davranışından ötürü utandığını ve çevrimiçi dolandırıcılığın kurbanı olduğunu ifade etti.

Mahkemede Patricia, parası olduğunda eski eşine geri ödeme yapacağını söyle de hiçbir varlığının olmaması ve yarı zamanlı çalışması ikna edici olmadı. Mahkeme, Patricia’yı 18 ay hapis cezasına ve 200 saat ücretsiz çalışmaya mahkum etti.