Dünya Uygulamadan tanıştı, dehşeti yaşattı! Rehin alma, aç ve susuz işkence...

Uygulamadan tanıştı, dehşeti yaşattı! Rehin alma, aç ve susuz işkence...

Paylaş
Uygulamadan tanıştı, dehşeti yaşattı! Rehin alma, aç ve susuz işkence...

ABD'de yaşayan Zachary Mills, uygulamadan tanıştığı kadına adeta dehşeti yaşattı. Genç kızı tornavidayla döven Mills, 5 gün boyunda onu aç ve susuz bıraktı. Genç kız ise caninin elinden kurtulduğunda onu görenler şoke oldu.

Posta.com.tr | ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan Zachary Mills, arkadaşlık uygulamasından bir kadın ile tanıştı. İkilinin hızlı şekilde başladıkları ilişkileri oldukça romantikti. 24 Aralık'ta 21 yaşındaki Mills, isminin baş harfleri J.W. olan kadını evinden alarak kendi evine götürdü.

Haberin Devamı

REDDEDİLMEYİ HAZMEDEMEDİ

Burada J.W. ile yakınlaşmaya çalışan Mills, genç kız ile ilişkiye girmek istedi. Genç kız bunu istemiyordu ve girişimleri karşılıksız kalınca adeta deliye dönen Mills, bir anda genç kıza saldırmaya başladı.

Boğuşma esnasında genç kızı yere düşüren Mills, J.W.'un boynunu ve yüzünü ısırmaya başladı. Bunlar da Mills'ın içindeki öfkeyi dindirmiyordu. Kalkıp bir tornavida alarak onunla genç kıza saldırmayı düşünüyordu.

5 GÜN BOYUNCA NE YEMEK NE SU

Tüm bunlar yaşanırken Mills'ın elinden kurtulmak için çırpınan genç kız, neredeyse 5 gün boyunca burada rehin kalacaktı. Genç kızın gitmesine izin vermeyip rehin alan Mills, bu da yetmezmiş gibi ona ne yemek ne de su veriyordu.

Aradan geçen dehşet dolu 5 günün ardından babasının evine gitmek için apartmandan çıkan Mills, genç kıza aradığı fırsatı vermişti. Genç kız hemen kendini dışarı atarak yardım istemeye başladı. Onu görenler şaşırıp kalıyordu. İki gözü de mosmordu, vücudunun neredeyse her yerinde ısırık ve kesik izleri vardı.

Haberin Devamı

50 BİN DOLAR KEFALETLE SERBEST BIRAKILDI

Polis ekiplerine gitmeyi başaran genç kız, başına gelenleri anlattı ve Mills'ın evi için arama belgesi çıkartıldı. Evde arama yapan ekipler, 30 Aralık'ta Mills'ı tutukladı.

Geçtiğimiz salı günü avukatı aracılığı ile 50 bin dolar kefaleti ödenen Mills şu anda ev hapsinde tutuluyor. Kefalet ile serbest kalmasının şartına göre, Mills'in bir GPS monitörü takması ve dehşeti yaşattığı kadından uzak durma emrini uygulaması gerekiyor.

"İNANDIRICI HİÇBİR ŞEY GÖREMEDİM"

Mills, önümüzdeki 3 Mart'ta tekrar mahkeme karşısına çıkarak yargılanacak.

Mills'ın avukatı Chris Denuna, yaptığı açıklamada, kurbanın anlattığı hikayeye inanmadığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Bunlar korkunç iddialar ancak iddialarda onları inandırıcı kılan hiçbir şey görmedim.