Dünya Yaşayan Nostradamus dünya liderlerini uyardı: 11 Eylül’den daha kötü olacak

Yaşayan Nostradamus dünya liderlerini uyardı: 11 Eylül’den daha kötü olacak

Paylaş
Yaşayan Nostradamus dünya liderlerini uyardı: 11 Eylül’den daha kötü olacak

36 yaşındaki medyum Athos Salomé’nin , Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümünü, Covid-19 pandemisini ve 3. Dünya Savaşı’nı öngördüğü iddia edilmişti. Brezilyalı medyum, yeni bir öngörüyle tüm dünya liderlerini uyardı. ABD’nin tehlike altında olduğunu belirten medyumun kehaneti tüyler ürpertti.

Posta.com.tr | Brezilyalı 36 yaşındaki medyum Athos Salomé, kehanetleriyle ‘Yaşayan Nostradamus’ olarak adlandırılıyor. Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümü, Covid-19 pandemisi ve 3. Dünya Savaşı gibi olayları bilen ünlü medyum, tüyler ürperten son öngörüsünün ardından dünya liderlerine uyarıda bulundu. Amerika Birleşik Devletleri’nin 2024 ya da 2026’da ihanete uğrayıp işgal edileceğini ileri süren Salomé, “Gökyüzünden bir şeyler yağacak ve geriye hiçbir şey kalmayacak. Bu savaşın başladığına dair bir uyarı” dedi. 

Haberin Devamı

3 TARİH VERDİ

Athos’un iddilarına göre 2 büyük dünya lideri ABD’ye karşı birleşecek. Daily Star’a konuşan Athos, “ABD ihanete uğrayacak ve işgal edilecek. Saldırı yapmayı planlıyorlar ve bu saldırı 11 Eylül’dekinden daha kötü olacak. İki büyük lider bunun arkasında. 3. Dünya Savaşı geliyor. Yeni trajediler 2023 için hazırlandı. Ancak 2024 ve hatta 2026 için de görünüyor. Yeni trajediler için Şubat, Nisan ve Temmuz 2023 tarihleri görünüyor” dedi.