Dünya Yaşayan Nostradamus 'sanal kıyametten' kurtulacak kişileri açıkladı: Sağ ellerinde özel bir işaret var

Yaşayan Nostradamus 'sanal kıyametten' kurtulacak kişileri açıkladı: Sağ ellerinde özel bir işaret var

Paylaş
Yaşayan Nostradamus 'sanal kıyametten' kurtulacak kişileri açıkladı: Sağ ellerinde özel bir işaret var

Dünya Kupası finallerini ve Covid-19 pandemisini doğru tahmin ederek ünlenen Brezilyalı kahin Athos Salomé, 2023 kehanetleriyle de herkesi şaşkına uğratmıştı. Yeni bir öngörüde bulunan Athos, yaşanacak felakette 'sağ elinde özel işaret bulunan kişilerin hayatta kalacağına' inanıyor.

Posta.com.tr | Covid-19 pandemisini yıllar önce tahmin eden ve 2022 Dünya Kupası finallerini doğru bilen Athos Salomé, doğru öngörüleri sayesinde 'Yaşayan Nostradamus' olarak adlandırılıyor. 36 yaşındaki Brezilyalı Athos'un ayrıca Ukrayna'nın işgalini ve Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümünü de tahmin ettiği öne sürülüyor. Athos, daha önce de Elon Musk'ın bir Tapınak Şövalyesi olabileceğini ve 2023'te Deccal'ın dünyaya geleceğini iddia etmişti. 

Haberin Devamı

Brezilyalı kahin şimdiyse tüm insanların 'sanal bir kıyamet' yaşadığını öne sürüyor. Athos'a göre, sağ elinde özel bir işaret olan kişiler bu sanal kıyametten sağ kurtulacak. 

Salomé, insanların cihazlarının "kölesi ve rehinesi" olduğunu ve gerçek ileitşim kuramaz hale geldiklerini söylüyor. 35 yaşındaki mistik, öngörüsüyle ilgili şunları söylüyor:

Akıllı telefonlar birçok alan ve meslek için gerekli bir araç haline geldi. Kullanıcıları ise kölesi ve rehinesi yaptı. Maalesef çoğu insan bunu nasıl kullanacağını bilmiyor. Fiziksel olarak zorlukla iletişim kuruyorlar. Gözlere bakıldığında nasıl tepki vereceklerini bilmiyorlar. Yeni nesiller sosyalleşmede ve sözlü sohbette zorlanıyor. Aptal ve eylemsiz hale geliyorlar.

Haberin Devamı

Elimizdeki telefonların ışığının doğrudan alnımıza yansıması, Athos'a göre daha önce öngörülen bir kıyamet alameti. Athos, iddiasını güçlendirmek için İncil'deki ayetleri işaret ediyor:

Küçük büyük, zengin fakir, özgür ya da köle, herkesin ellerinde alınlarında belirli bir işaret koymaya zorladı.


SAĞ ELDEKİ İŞARET

Athos, teknolojik gelişmelerin kutsal kitaplarda öngörülen diğer felaketlere neden olduğunu iddia ediyor. Sağ el ve alında yer alan işaretin ise Neuralink'in beyin çipi olduğunu öne sürüyor. Zira bu beyin çipi, hem avuç içine hem de beyne yerleştirilebiliyor. Athos'a göre, sağ eldeki özel işaret bu çip ve insanların sanal kıyametten kurtulmasının yolu olabilir.