Dünya 'Yaşayan Nostradamus'tan şoke eden Dünya Kupası tahmini!

'Yaşayan Nostradamus'tan şoke eden Dünya Kupası tahmini!

Paylaş
'Yaşayan Nostradamus'tan şoke eden Dünya Kupası tahmini!

Koronavirüs pandemisi, Kraliçe Elizabeth'in ölümü gibi konuları daha önceden tahmin etmesi yüzünden kendisine 'Yaşayan Nostradamus' lakabı takılan Brezilyalı Athos, Katar'daki Dünya Kupası ile ilgili de şoke eden kehanetlerde bulundu.

Posta.com.tr | Brezilya'da yaşayan 36 yaşındaki Athos Salome, yıllardır insanlara söylediği kehanetlerin doğru çıkmasından dolayı 'Yaşayan Nostradamus' olarak adlandırılıyor.

Haberin Devamı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi, Kraliçe Elizabeth'in ölümü gibi pek çok olayı bilen Athos, şimdi de yarın başlayacak Dünya Kupası hakkında şoke eden kehanetlerde bulundu.

ŞOKE EDEN 'ABD İŞGALİ' KEHANETİ

Athos’un iddilarına göre 2 büyük dünya lideri ABD’ye karşı birleşecek. Daily Star’a konuşan Athos, “ABD ihanete uğrayacak ve işgal edilecek. Saldırı yapmayı planlıyorlar ve bu saldırı 11 Eylül’dekinden daha kötü olacak. İki büyük lider bunun arkasında. 3. Dünya Savaşı geliyor. Yeni trajediler 2023 için hazırlandı. Ancak 2024 ve hatta 2026 için de görünüyor. Yeni trajediler için Şubat, Nisan ve Temmuz 2023 tarihleri görünüyor” dedi.

Dünyaca tanınmaya başlayan ve kendisinden kehanetleriyle söz ettiren Athos, bu kez de kendi ülkesi Brezilya'nın da katıldığı Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası ile ilgili kehanetlerde bulundu.

Haberin Devamı

ŞOKE EDEN DÜNYA KUPASI TAHMİNİ

Turnuvayı kazanabilecek potansiyeli olan yalnızca 5 takım olduğunu söyleyen Athos, finalin bu 5'li arasından çıkacak takımlardan oynanacağını öne sürdü.

Dünya Kupası ile ilgili konuşan Athos, "2011 yılında Simpsonlar'ın bir bölümünde Homer Simpson'ın elinde tuttuğu gazetede Brezilya'nın 6. şampiyonluğu kutladığı yazıyordu. Ancak bu 6. şampiyonluğun Katar'da geleceğini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Finali oynayacak potansiyeli olduğunu söylediği takımları söyleyen Athos şöyle konuştu:

Brezilya'nın 6. şampiyonluğu alabileceğini düşünmüyorum. Finale kadar çıkabilirler ama şampiyon olamazlar. 2022 yılında oynanan oyunların Kalaba'sını incelediğimde finale çıkabilecek takımlar şunlar; Arjantin, Brezilya, Belçika, Fransa ve İngiltere.


DÜNYA KUPASI'NDA FİNALİN ADI...

Final için özel olarak iki takımın öne çıktığını söyleyen Athos, bunların birinin tango diyarı (Arjantin) olduğunu söylerken diğerinin de Orta Avrupa'dan bir ülke (Fransa) olduğunu belirtti.

Arjantin ve Fransa'nın 18 Aralık'ta Dünya Kupası Finali oynayacağı kehanetinde bulunan Athos, aynı zamanda turnuvanın başlamasına saatler kala tüyler ürperten bir uyarıda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Daha bulaşıcı ve aşılara dirençli olan Omicron, BQ.1 ve XBB'nin yeni alt varyantlarının ortaya çıkmasının ardından yeniden artan çok sayıda COVID-19 vakası nedeniyle. Turnuvadaki herkes büyük risk altında.

Yaşayan Nostradamus'un saydığı takımlar içerisinde Cristiano Ronaldo'nun forma giydiği Portekiz milli takımının olmaması, birçok insanı hayal kırıklığına uğrattı. Pek çok futbol sever tüm zamanların en iyi futbolcuları arasında gösterilen Messi ile Ronaldo'nun birbirlerine karşı finalde oynamasını istiyor.