Dünya Yeni evli çifti sonsuza dek ayırdı! Alkollü sürücüden mide bulandıran sözler

Yeni evli çifti sonsuza dek ayırdı! Alkollü sürücüden mide bulandıran sözler

Paylaş
Yeni evli çifti sonsuza dek ayırdı! Alkollü sürücüden mide bulandıran sözler

Samantha Miller ve Aric Hutchinson çiftinin felaketle sonlanan düğünü felaketle sonlanmıştı. 25 yaşındaki sarhoş bir sürücünün kurbanı olan yeni evli çift, ülkeyi yasa boğdu. Kazanın ardından yakalanan şüphelinin ilk ifadesindeki sözleri ise kahretti.

Posta.com.tr | 34 yaşındaki Samantha Miller ve 36 yaşındaki Aric Hutchinson çiftinin ABD'nin Güney Carolina eyaletinde düzenlenen düğünü büyük bir trajedi ile sonlandı. 

Haberin Devamı

Uzun süredir planladıkları seromonide kameralara gülümseyerek poz veren mutlu çift, yerel saatle 22:00'da bindikleri golf arabası ile düğün alanından ayrılmaya hazırlanıyordu.

Çiftin ve iki arkadaşlarının içinde bulunduğu araç hareket etmek üzereyken sarhoş bir sürücünün sürdüğü kiralık araç gelin arabasına büyük bir hızla çarptı.

GELİN ÖLDÜ, DAMAT AĞIR YARALI

Çarpmanın etkisi ile golf arabası 3 takla attı ve yaklaşık 100 metre sürüklendi. Çiçeği burnunda gelin olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralanan damat hastaneye kaldırıldı.

Ciddi bir beyin hasarı geçiren damat iki rekonstrüktif ameliyat geçirdi. Karısının öldüğünden habersiz yoğun bakımda tedavi edilen damat, 4 Mayıs'ta taburcu edildi. 

Haberin Devamı

YASAL SINIRIN 3 KATIYDI

Sarhoş olduğu iddia edilen 25 yaşındaki sürücü Jamie Lee Komoroski'nin, yeni evli gelin Samantha Hutchinson'ın hayatını kaybettiği araba kazasının ardından kanındaki alkol miktarının yasal sınırın 3 katı olduğu ortaya çıktı. 


Polisler tarafından yakalanan Komoroski'nin ilk ifadesinde söyledikleri ise kahretti:

Yanlış bir şey yapmadım!

Raporlara göre, garson olarak çalışan Komoroski, kazanın ardından gelen polislere defalarca "Aniden bir şey bana çarptı. Yanlış bir şey yapmadım" dedi. 

Folly Beach Polisi Zac Halpern tarafından sorgulanan Komoroski, kazadan bir saat önce fazla miktarda alkol aldığını itiraf etti. Halpern ondan ne kadar sarhoş olduğunu 1'den 10'a kadar derecelendirmesini istediğinde '8' cevabını verdiğini söyledi. 

Kazaya müdahale etmeye gelen polisler Komoroski'ye alkol testi yapmaya çalıştığında genç kadın bunu reddetti. Üstelik arabadan inemeyecek kadar dengesizdi ve polisler ayakta durmakta zorlandığını fark etti. 

Halpern'in raporunda ayrıca Komoroski'nin kaza mahallinde sersemlemiş olduğunu, bir anda erkek arkadaşını aradığını ve ardından kazaya baktıktan sonra aniden çığlık attığı ifade ediliyor.