Dünya 'Zaman yolcusu'ndan şaşırtan virüs iddiası

'Zaman yolcusu'ndan şaşırtan virüs iddiası

Paylaş
'Zaman yolcusu'ndan şaşırtan virüs iddiası

Zaman yolcusu olduğunu ve 3000 yılından geldiğini iddia eden bir TikTok kullanıcısı, bu ay bilim insanlarının keşfedeceği bir gerçek hakkında insanları uyardı.

Posta.com.tr | TikTok'ta @timetraveller300 hesabından geleceğe dair yorumlar paylaşan ve 3000 yılından geldiğini iddia eden bir kişi, Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN)'nde yapılan bir araştırmanın korkunç sonuçlar doğuracağını öne sürdü.

Haberin Devamı

AKILALMAZ İDDİALAR

Kendini zaman yolcusu olarak tanımlayan TikTok kullanıcısı, yayladığı videoda "Kasım 2022. Bilim insanları Antarktika kaynaklı ölümcül bir virüs keşfedecek. Ocak 2023'te CERN, Mandela etkisi ve uzaylı iletişimi gibi garip olaylara neden olacak daha fazla deneye devam edecek. Mart 2023'te Ukrayna ve Rusya arasındaki savaş sona edecek ancak karşı denizde yeni bir savaş çıkacak" diyor.

Kimi kullanıcılar sözde zaman yolcusunun iddialarını 'abartı' olarak yorumlarken kimileri de "Size inanıyorum ama medya bu bilgilerin bir kısmının dışarı çıkmasına izin vermeyecek" dedi.

'GÖKTEN İNSANLAR DÜŞECEK'

Öte yandan 2671 yılından geldiğini iddia eden başka bir zaman yolcusu, Haziran 2023'te gökyüzünden gizemli şekilde 'insanların düşeceğini' iddia etmişti. TikTok'ta @radianttimetraveller adlı kullanıcı, "18 Haziran 2023: 7 kişi gizemli bir şekilde gökten düşüyor, ama o bölgede uçan hiçbir şey yok" dedi.

Haberin Devamı