Eğitim - Kariyer Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı kura sonuçları! GSB İŞKUR temizlik işçisi alımı kura sonucu 2022 isim listesi açıklandı mı?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı kura sonuçları! GSB İŞKUR temizlik işçisi alımı kura sonucu 2022 isim listesi açıklandı mı?

Paylaş
Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı kura sonuçları! GSB İŞKUR temizlik işçisi alımı kura sonucu 2022 isim listesi açıklandı mı?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı kura sonuçları Bakanlık tarafından yapılan açıklamanın ardından yoğun ilgi görüyor. GBS bünyesinde istihdam edilmek üzere farklı branşlarda 1017 sürekli işçi alımı yapılacağı duyurulmuş, kura çekimi için başvurular 12 Ağustos’ta tamamlanmıştı. Kura çekimleri ise 31 Ağustos 2022 saat 10.30 itibariyle yapıldı. Gözler şimdi Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı kura sonuçları ve GSB İŞKUR işçi alımı isim listesine ilişkin detaylar…  

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından müjdesi verilen temizlik işçisi alımı için kura çekimi bugün gerçekleşiyor. Bakan Kasapoğlu Bakanlık bünyesinde istihdam edilecek işçi alımının engelli ve eski hükümlü vatandaşları da kapsayacağını kaydetmişti. Peki, GSB İŞKUR işçi alımı isim listesi açıklandı mı? İşte 2022 Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı kura sonuçlarına dair ayrıntılar…

Haberin Devamı

GSB SÜREKLİ TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMANDI?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada 106 eski hükümlü, 144 engelli ile 767 temizlik işçisi olmak üzere toplamda GSB için 1017 sürekli temizlik işçisi alımı yapılacağını duyurmuştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli temizlik işçisi alımı için başvurular 8-12 Ağustos tarihleri arasında "esube.iskur.gov.tr" internet adresi üzerinden yapıldı.

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Başvuruların tamamlanmasının ardından kura çekiminin Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından 31 Ağustos 2022 saat 10.30 itibariyle yapılmaya başlanacağı bildirildi.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA ÇEKİMİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın internet sitesinden yapılan duyuru şu şekilde;

"4857 sayılı İş Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Bakanlığımız taşra teşkilatında temizlik görevlisi meslek kolunda 144’ü engelli, 106’sı eski hükümlü statüsünde olmak üzere toplam 1017 sürekli işçi kadrolarına yapılacak alımlara ilişkin aday listelerinin belirlenmesi amacıyla Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 12’nci maddesi gereği Türkiye İş Kurumu tarafından gönderilen nihai listelerde yer alan adaylar arasından noter huzurunda kura çekilecektir.

Haberin Devamı

Kura çekimi 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 10.30’da Bakanlığımız Merkez Binası Konferans Salonu’nda (Örnek Mah. Oruç Reis Cad. No:13 Altındağ/ANKARA) gerçekleştirilecektir.

Kura çekimini izlemek isteyen adaylar, salon kapasitesi doğrultusunda izleyici olarak katılım sağlayabilecektir." ifadeleri yer aldı.

GSB İŞKUR İŞÇİ ALIMI İSİM LİSTESİ AÇIKLANDI MI?

İŞKUR aracılığıyla gerçekleştirilen GSB personel alımı kura çekimi dün tamamlandı. Sonuçların kısa süre içerisinde sonuçların kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

GSB PERSONEL ALIMI KONTENJAN DAĞILIMI İÇİN TIKLAKLAYIN

 GSB TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN