Eğitim - Kariyer PMYO mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 PMYO mülakat sonuçları açıklandı mı, Polis Akademisi duyuru yaptı mı?

PMYO mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 PMYO mülakat sonuçları açıklandı mı, Polis Akademisi duyuru yaptı mı?

Paylaş
PMYO mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 PMYO mülakat sonuçları açıklandı mı, Polis Akademisi duyuru yaptı mı?

Polis olmak için gün sayan binlerce polis adayı, Polis Akademisi tarafından açıklanacak sonucu heyecanla bekliyor. Mülakat sonuçları için sabırsızlana polis adayları, internette sıklıkla ""PMYO mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, PMYO mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 PMYO mülakat sonuçları açıklandı mı? Polis Akademisi duyuru yaptı mı?

PMYO mülakat sonuçları için sabırsız bekleyiş... Sonuçların hala ilan edilmemesi nedeniyle beklentiler iyice yükseldi. Polis Akademisi resmi ve sosyal medya hesapları sıkça kontrol ediliyor. Bu nedenle "PMYO mülakat sonuçları açıklandı mı, Polis Akademisi duyuru yaptı mı?" sorusu geliyor.

Haberin Devamı

PMYO MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

PMYO mülakat sonuç tarihi henüz açıklanmış değil. Geçen yıl sonuçlar kasım ayının ilk haftasında açıklanmıştı. Bu yıl da gözler kasım ayına çevrilmiş durumda...

Sınav sonuçları sınav işlemleri sona erdikten sonra Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden adaylara duyurulacak. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecek. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğinde olacak.