Ekonomi MEB banka promosyonu ne kadar? Öğretmenlere banka promosyonları ne zaman ödenecek?

MEB banka promosyonu ne kadar? Öğretmenlere banka promosyonları ne zaman ödenecek?

Paylaş
MEB banka promosyonu ne kadar? Öğretmenlere banka promosyonları ne zaman ödenecek?

MEB banka promosyonları Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in talimatıyla yeniden güncellendi. 2021 yılında Vakıfbank ile yapılan sözleşmede personel başına 3 bin TL banla promosyonu ödenecekti. Ancak son dönemlerde hem emekli hem de kamu çalışanlarına yapılan promosyon ödemeleri neticesinde MEB’den de bir hamle geldi. Peki, MEB banka promosyonu ne kadar? Öğretmenlere banka promosyonları ne zaman ödenecek? İşte detaylar…

Milli Eğitim Bakanlığı merkez teşkilatında görev yapanlar için banka promosyonları ile ilgili güzel haber geldi. Bankalar arasında devam eden promosyon yarışından etkilenenler arasında yer alan MEB’de daha önce 3 bin TL olan banka promosyonu nerdeyse 8 katına yükseldi. İşte MEB banka promosyonu hakkında ayrıntılar…

Haberin Devamı

MEB BANKA PROMOSYONU NE KADAR?

MEB’in merkez teşkilatında çalışan personelin maaş, ücret ve diğer ödemelerinin yapıldığı VakıfBank ile personel başına 3 bin Türk lirası ödenmek üzere 1 Ocak 2021’den geçerli ve 3 yıllık banka promosyon anlaşması, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in talimatıyla yeniden güncellendi.

Vakıfbank Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucu 31 Aralık 2023 tarihinde süresi dolacak olan maaş promosyon sözleşmesi, iki yıl ilave edilerek revize edildi.

Sözleşmeye göre; daha önce personel başına alınan 3 bin TL’ye ek olarak 22 bin 500 TL daha ödenerek maaş promosyonu 25 bin 500 TL’ye yükseltilmiş oldu.

ÖĞRETMENLERE BANKA PROMOSYONLARI NE ZAMAN ÖDENECEK?

MEB için banka promosyon ödemeleri 16 Kasım tarihinde yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı taşra teşkilatında görev yapan personel ise bağlı bulundukları il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin daha önce aldıkları karar doğrultusunda sözleşme yaptıkları bankalarla çalışmalarını yürütüyor.

Haberin Devamı