Ekonomi Milli Piyango bileti nereden alınır? 2023 Milli Piyango bileti kaç lira? (Tam, yarım, çeyrek)

Milli Piyango bileti nereden alınır? 2023 Milli Piyango bileti kaç lira? (Tam, yarım, çeyrek)

Paylaş
Milli Piyango bileti nereden alınır? 2023 Milli Piyango bileti kaç lira? (Tam, yarım, çeyrek)

Milli Piyango bileti telaşı aralık ayının sonuna yaklaştıkça daha da hızlandı. Yeni yılda hayallerine kavuşmak isteyen binlerce kişi yılbaşından önce Milli Piyango bileti almayı ihmal etmiyor. MPİ tarafından paylaşılan bilgiye göre 2023 yılına girerken yapılacak çekilişte büyük ikramiye tam 200 milyon değerinde olacak. Peki, Milli Piyango bileti nereden alınır? 2023 tam, yarım, çeyrek Milli Piyango bileti kaç lira? İşte yanıtı…

Milli Piyango biletleri bu yıl da tam, yarım ve çeyrek olmak üzere 3 farklı kategoride satışa sunuldu. Bilet satışları geçtiğimiz haftalarda başlarken aralık ayı ilerledikçe bilet bayilerinin önünde kuyruklar da oluşmaya başladı. Diğer yandan bilet almak isteyen pek çok kişi alternatif yollar arıyor ve “Milli Piyango bileti nereden alınır?” araştırması yapıyor. İşte 2023 Milli Piyango bilet fiyatları ve alternatif MPİ bilet alma yolları…

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO BİLETİ NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango biletleri yıllardır olduğu gibi yetkili gezici bayi ve sabit bayilerden alınabilecek. Bununla birlikte online olarak www.millipiyangoonline.com adresinden, Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından şans oyunu severler evlerinden çıkmadan Milli Piyango bileti alabilecek.

İsteyenler sabit bayilerdeki oyun terminallerinden MPİ biletlerini dijital bilet olarak da alabilecek.

2022 MİLLİ PİYANGO BİLETİ KAÇ LİRA?

Milli Piyango yılbaşı biletleri her yıl olduğu gibi tam, yarım ve çeyrek bilet şeklinde satılıyor.

Çeyrek bilet: 50 Türk lirası

Yarım bilet: 100 Türk lirası

Tam bilet: 200 Türk lirası

MİLLİ PİYANGO 2022 İKRAMİYELERİ NE KADAR?

Bu yıl 200 milyon lira olan büyük ikramiyenin yanında, 2 adet 20 milyon lira, 10 adet 2 milyon lira, 20 adet 1 milyon lira, 30 adet de 500 bin liralık ikramiye dağıtılacak.

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLET SORGULAMASI NEREDEN YAPILIR?

Milli piyango yılbaşı bilet sorgulaması amortiden büyük ikramiyeye kadar tüm kazanan numaralar için Milli Piyango’nun resmi internet sitesi www.millipiyangoonline.com üzerinden yapılabilecek.