Ekonomi Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sayı artmaya devam ediyor

Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sayı artmaya devam ediyor

Paylaş
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sayı artmaya devam ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine başvuru sayısı 1 milyon 115 bine ulaştı.

Sosyal Konut Projesine başvurular ikinci günde 1 milyon 115 bini buldu. Kampanyanın ikinci gününde de banka önlerinde uzun kuyruklar oluştu.

Haberin Devamı

TOKİ BAŞVURU SAYISI HIZLA ARTMAYA DEVAM EDİYOR

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ başvuru sayıları ile ilgili zaman zaman bilgilendirmeler yapıyor. Bakan Kurum, "Başvuru sürekli artıyor. Milletimiz Yüzyılın Konut Kampanyasını bekliyordu. Cumhurbaşkanımız milletin evinden paylaştı. Türkiye'den telefonlar yağdı. Milletimiz büyük bir teveccüh gösterdi. Tüm dünya ülkelerinin sosyal bakış açısını kenara koyduğu günlerde müjde açıklanıyor ve tutara bakıldığında ciddi bir yatırım değeri gerekiyor" dedi.

TOKİ başvuru ekranı 14 Eylül itibarıyla e-Devlet'ten açıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İlk Evim İlk İş Yerim Projemiz açıklandıktan sonra heyecanla başvuru yapmayı bekleyenlere iyi bir haberim var. Başvurular gece itibarıyla başladı" sözleriyle duyurdu.

Haberin Devamı