Ekonomi TOKİ kura çekiliş tarihleri 2022! İstanbul, Ankara, Konya TOKİ çekilişi tarihleri belli oldu mu? Bakanlıktan yeni açıklama geldi!

TOKİ kura çekiliş tarihleri 2022! İstanbul, Ankara, Konya TOKİ çekilişi tarihleri belli oldu mu? Bakanlıktan yeni açıklama geldi!

Paylaş
TOKİ kura çekiliş tarihleri 2022! İstanbul, Ankara, Konya TOKİ çekilişi tarihleri belli oldu mu? Bakanlıktan yeni açıklama geldi!

TOKİ kura çekiliş tarihleri belli olmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın resmi Twitter sayfasında yapılan paylaşım ile önümüzdeki on gün içerinde yapılacak TOKİ kura çekiliş tarihleri belli oldu. Diğer yandan en çok konutun yapılacağı İstanbul, Ankara, Konya gibi illerdeki vatandaşlar da kendi illeri için TOKİ çekilişlerini heyecanla bekliyor. İşte Bakanlık tarafından açıklanan yeni TOKİ kura çekiliş tarihleri…

TOKİ kuraları 7 Kasım Pazartesi günü çekilmeye başlandı. Çekilişlerde 10 günlük süreç geride kalırken, 12 ilde 21 bin 893 konutun sahiplerini buldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ise yeni illerin TOKİ çekiliş tarihlerini kamuoyu ile paylaştı. Peki, İstanbul, Ankara, Konya TOKİ çekilişi tarihleri belli oldu mu? İşte TOKİ kura çekiliş tarihleri

Haberin Devamı

İSTANBUL, ANKARA, KONYA TOKİ ÇEKİLİŞİ TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

TOKİ sosyal konut başvurusunun en çok olduğu ve yine en çok TOKİ konutunun yapılacağı iller olan İstanbul, Ankara ve Konya TOKİ çekilişleri merakla bekleniyor. Ancak Bakanlık tarafından paylaşılan TOKİ kura çekiliş tarihleri arasında bu iller bulunmuyor.

İstanbul, Ankara, Konya TOKİ çekilişi tarihleri belli olduğu anda haberimizde yer alacaktır.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞ TARİHLERİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan paylaşımda 11 gün içinde 29 bin 363 kuranın çekileceği belirtildi. İşte il ve konut sayıları ile TOKİ çekiliş tarihleri:

  • 17 Kasım Perşembe: Kilis 550 konut - Muş 1150 konut
  • 18 Kasım Cuma: Bingöl 100 konut – Gaziantep 10 bin 24
  • 19 Kasım Cumartesi: Erzurum 2 bin 420 konut
  • 21 Kasım Pazartesi: Erzincan 1147 konut
  • 22 Kasım Salı: Tunceli 250 konut
  • 23 Kasım Çarşamba: Elazığ 1831 konut – Gaziantep devam edecek
  • 24 Kasım Perşembe: Adıyaman 2 bin 650
  • 26 Kasım Cumartesi: Malatya 2 bin 791
  • 28 Kasım Pazartesi: Diyarbakır 5 bin 550 konut