Ekonomi Türk Hava Yolları, Detroit uçuşlarına başladı

Türk Hava Yolları, Detroit uçuşlarına başladı

Paylaş
Türk Hava Yolları, Detroit uçuşlarına başladı

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı’ndan Detroit Metropolitan Wayne County Havalimanı’na direkt uçuş başlatarak ABD’deki 13’üncü uçuş noktasına ulaştı.

Detroit’e ilk uçuşunu yapan uçak, havalimanında geleneksel su takı (su selamlaması) ile karşılandı. Detroit uçuşları, Boeing 787-9 ile pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olmak üzere haftada üç gün karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. 25 Aralık itibarıyla da İstanbul-Detroit seferleri haftada dört gün olarak icra edilecek. THY, Detroit uçuşlarıyla birlikte uçuş ağını 345’e ulaştırdı.

Haberin Devamı

KÜRESEL KEŞİF FIRSATLARI

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, törende yaptığı konuşmada, Detroit destinasyonunun şirket için önemine değinerek, “İstanbul’u Detroit ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Seyahat, iş ve kültürel keşif fırsatları sunuyoruz. İki büyük şehrimizi, İstanbul ve Detroit’i birbirine daha da yaklaştırdık. Benzersiz uçuş ağımızla yolcularımıza dünyayı keşfetme imkanı tanırken en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Güzel ülkemiz Türkiye’nin ulusal bayrak taşıyıcısı olarak dünyadaki tüm havayollarından daha fazla ülkeye ulaşıyor” diye konuştu.