Spor Ercan Aktuna son yolculuğuna uğurlandı

Ercan Aktuna son yolculuğuna uğurlandı

Paylaş
Ercan Aktuna son yolculuğuna uğurlandı

Bostancı'da bulunan Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'nde bir süredir tedavi gören ve Cuma günü hayata gözlerini yuman Ercan Aktuna için ilk tören Dereağzı'nda düzenlendi

Son yolculuğuna uğurlanan Fenerbahçe ve Milli Takımın eski oyuncularından ve Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Eski Üyesi Ercan Aktuna için Dereağzı Tesisleri'ndeki Sporcu Anıtı önünde tören düzenlendi. Cenaze törenine; Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler, eski başkanlardan Ali Şen, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, kongre üyeleri, eski futbolcular, kulüp çalışanları, spor dünyasından birçok isim ile Aktuna ailesinin fertleri, sevenleri ve yakınları katıldı.

Törende konuşan eski futbolculardan Ogün Altıparmak, “Çok değerli bir kardeşimizi kaybettik. Hep beraber olalım. Hastalığı sürecisince, Ercan'a kulübümüzün verdiği desteği ben biliyorum. Bundan dolayı Başkanımız Aziz Yıldırım’a ve Fenerbahçe camiasına teşekkür ediyorum. Ercan’ın eşine çocuklarına ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay ise Ercan Aktuna'nın Türk futbolunun en efendi ve en dürüst insanı olduğunu dile getirdi. Aktuna’nın insan gibi yaşamayı becerdiğini ifade eden Yüksel Günay, “Allah’ın takdiri bu. Mekanı cennet olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Hakan TARHAN, İstanbul-DHA

Haberin Devamı