Gündem Çöpe dökülen sebzelerle ilgili Bakan Muş'tan açıklama: En ağır idari yaptırım uygulanacak

Çöpe dökülen sebzelerle ilgili Bakan Muş'tan açıklama: En ağır idari yaptırım uygulanacak

Paylaş
Çöpe dökülen sebzelerle ilgili Bakan Muş'tan açıklama: En ağır idari yaptırım uygulanacak

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, domates ve salatalıkların çöpe döküldüğü paylaşıma ilişkin, "Vatandaşımızı mağdur etmeye yönelik bir fiilin tespiti durumunda Bakanlığımızca en ağır idari yaptırım uygulanacaktır" dedi.

Ticaret Bakanı Muş, sosyal medyada yer alan domates ve salatalıkların çöpe döküldüğü videoya ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. Muş, "Sosyal medyada yer alan domates ve salatalıkların çöpe dökülmesi paylaşımı üzerine, Antalya Ticaret İl Müdürlüğümüz ivedi şekilde inceleme başlatmıştır. Vatandaşımızı mağdur etmeye yönelik bir fiilin tespiti durumunda Bakanlığımızca en ağır idari yaptırım uygulanacaktır" ifadelerini kullandı.

Antalya'da çöpe dökülen sebze açıklaması: İnsan sağlığını tehdit eden ürünler Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde çöp tesisine atılan sebzeler sosyal medyada gündem oldu. Konuya ilişkin açıklama yapan Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Fidan, atılan ürünlerin insan sağlığına zarar verecek durumda olduğunu belirterek, “Yiyebiliyorsa, o ürünleri sofraya koyabiliyorsa memnuniyetle cebimden karşılamak kaydıyla ikram ederim” dedi.

Haberin Devamı