Gündem Eylem Tok ve oğluna tutuklama kararı

Eylem Tok ve oğluna tutuklama kararı

Paylaş
Eylem Tok ve oğluna tutuklama kararı

İstanbul Kemerburgaz'da ATV araçları arıza yapınca emniyet şeridinde bekleyen gruba çarparak bir kişinin ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücü 17 yaşındaki Timur Cihantimur ve olay sonrası kendisini Mısır’a kaçıran annesi yazar Eylem Tok hakkında tutuklama kararı verildi.

Anne-oğulu havalimanına baba Dr. Bülent Cihantimur'un çalışanlarının bıraktığı ortaya çıktı. Baba hakkında da suç duyurusunda bulunmaya hazırlanan Acı Ailesi’nin avukatı Hacı Orhan, Eylem Tok'un telefonları aldığı için yaralıların bir saat yardım beklediklerini belirtti. Anne Eylem Tok, "Bugün olsa yine yaparım. Ülke bana 'Çocuğa bir şey yapmayacağız’ desin, hemen dönerim" dedi.

Haberin Devamı

MISIR’DAN ABD’YE KAÇTI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Timur Cihantimur’un ‘Taksirle ölüme ve birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma’, annesinin ‘Suçluyu kayırma’ suçundan tutuklama kararı verildiğini açıkladı. Kırmızı bülten talep edilen anne-oğulun Mısır’dan ABD‘ye geçtiklerinin bildirildiğini belirten Bakan Tunç, iadeleri için hazırlanan evrakın ABD’li makamlara iletildiğini söyledi.

Haberin Devamı