Gündem Bugün (28 Ekim) hastaneler açık mı, saat kaça kadar açık? 28 Ekim Cuma günü hastaneler çalışıyor mu? Muayene yapılacak mı, ilaç yazılacak mı?

Bugün (28 Ekim) hastaneler açık mı, saat kaça kadar açık? 28 Ekim Cuma günü hastaneler çalışıyor mu? Muayene yapılacak mı, ilaç yazılacak mı?

Paylaş
Bugün (28 Ekim) hastaneler açık mı, saat kaça kadar açık? 28 Ekim Cuma günü hastaneler çalışıyor mu? Muayene yapılacak mı, ilaç yazılacak mı?

28 Ekim Cuma günü yani bugün hastanelerin açık olup olmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle tüm yurtta bir buçuk günlük resmi tatil uygulanacak. Peki, yarın hastaneler açık mı? Muayene yapılacak mı, ilaç yazılacak mı? İşte yanıtı…

Bugün hastaneye gidecek, muayene olacak ve ilaç yazdıracak pek çok kişi hastanelerin açık olup olmadığını öğrenmek istiyor. Resmi tatil günlerinde hastanelerde sadece acil servisler hizmet veriyor. Peki, 28 Ekim Cuma günü hastaneler çalışıyor mu? İşte ayrıntılar…

Haberin Devamı

BUGÜN HASTANELER AÇIK MI?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda diğer milli bayramlardan farklı olarak bir buçuk gün resmi tatil uygulanıyor. Bu nedenle de 28 Ekim tarihinde öğleden sonra yani saat 13.00 itibariyle resmi tatil başlıyor.

Bu kapsamda yarın (28 Ekim Cuma günü) hastaneler her zamanki saatinde çalışmalarına başlayacak. Hasta muayenesi, ilaç yazımı ve diğer hastane işleri normal hastane işleri her zamanki saatinde gerçekleştirilecek.

Ancak saat 13.00 itibariye resmi tatil başlayacak ve o saatten sonra sadece acil servis hizmet verecek.  

28 EKİM CUMA GÜNÜ HASTANELER ÇALIŞIYOR MU?

28 Ekim Cuma günü hastaneler öğlene kadar çalışıyor, öğleden sonra ise sadece acil servisler hizmet veriyor.