MasterChef Mehmet Yalçınkaya: "Mutfakta sertim!"

MasterChef Mehmet Yalçınkaya: "Mutfakta sertim!"

9.03.2022
Türk gastronomisine yaptığı katkılar ve MasterChef programındaki jüri üyeliğiyle tanınan Posta Gazetesi Yazarı Şef Mehmet Yalçınkaya, “Denizden” adlı kitabını imzaladı. Etkinlikte okurlarıyla keyifli bir sohbete imza atan ünlü şef, meslek yaşamı boyunca yaşadığı kazalardan mutfaktaki sert tutumuna, kitaptan yeni belgesel projesine kadar pek çok konuya değindi, "İnsanlar kitapta kendilerinden bir şey buluyor" dedi.
MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'dan özel hamsi tarifi: Tayfa!

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'dan özel hamsi tarifi: Tayfa!

2.10.2021
1 Eylül'de sona eren avlanma yasakları ile balık sezonu resmen açıldı, mutfaklarımızda taze deniz balıklarını daha fazla görür olduk. MasterChef jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya da hamsinin en güzel mevsiminde Posta okurları için harika bir hamsi tarifi kaleme aldı. Tayfa adını verdiği bu özel tarifin nasıl yapıldığını öğenmek için yazımızı okuyun. Adım adım Tayfa tarifi, yazımızda!
Hamsi kuşu tarifi

Hamsi kuşu tarifi

4.01.2020
Karadeniz yemeklerinin ana malzemelerinden Hamsi, Türkiye’de sevilen ve en çok tüketilen balık çeşitlerinden. Hamsi ile yapılan tarifler de internette merak edilen konular arasında geliyor. Peki, Hamsi’nin en sevilen hali Hamsi Kuşu nasıl yapılır? İşte Hamsi Kuşu tarifi…