Spor Kocaman'ın Plzen 11'i arayışları

Kocaman'ın Plzen 11'i arayışları

Paylaş
Kocaman'ın Plzen 11'i arayışları

Tarihinde ilk kez 16 arasına kaldığı UEFA Avrupa Ligi'nde şimdi de çeyrek finali hedefleyen Fenerbahçe'de, teknik direktör Aykut Kocaman, Viktoria Plzen karşısında sahaya süreceği 11'i arıyor

Çek Cumhuriyeti temsilcisini geçtiğimiz hafta deplasmanda 1-0 mağlup ederek büyük avantaj yakalayan, hafta sonunda Süper Lig’de Bursaspor’u farklı yenerek büyük moral kazanan Kanarya’da yarın akşamki rövanş öncesi en büyük sıkıntı sakatlıklar. Kaptan Emre’nin statü gereği Avrupa Ligi’nde forma giyememesi, Raul Meireles’in cezalı olmasının yanı sıra ilk maçta sakatlanan Webo’nun yarın akşam forma giyemeyecek olması, Kocaman’ı arayışa yöneltti.

EMRE VE MEIRELES YERİNE...

Aynı maçta sakatlanan Gökhan Gönül’ün oynama ihtimalinin yüksek olması ise teselli oldu. Fenerbahçe teknik direktörünün, Gökhan’ın iyileşememesi durumunda ligde olduğu gibi savunmanın sağında Mehmet Topuz’a forma vereceği ve savunma dörtlüsünü bozmayacağı belirlendi. Emre ve Meireles’in yerlerine yine Mehmet Topal ve Selçuk Şahin’i oynatacak olan Aykut Kocaman’ın forvet konusunda kesin kararını vermediği ancak Semih’in oynama ihtimalinin ağır bastığı öğrenildi.

Yusuf Dursun/Fanatik

Haberin Devamı