Spor Kocaman'ın sıkıntısı belirsizlik

Kocaman'ın sıkıntısı belirsizlik

Paylaş
Kocaman'ın sıkıntısı belirsizlik

Futbolcularını saha dışı etkenlerden futbola çekmek için büyük çaba harcayan Aykut Kocaman'ın, Süper Kupa maçının oynanıp oynanmayacağı belirsizliği yüzünden sıkıntı yaşadığı belirlendi

Türkiye’yi sarsan “Şike Soruşturması”, en büyük darbelerden birini Aykut Kocaman’a vurdu. Teknik direktör olarak takımını ilk yılında şampiyonluğa ulaştırmanın mutluluğunu tam anlamıyla yaşayamadan iddialar yüzünden başarısının gölgelenmesiyle kahrolan Kocaman, yine de kendi derdini unutup, futbolcularını motive etmek için uğraş vermeye başladı..

Takımın tüm yükü omuzlarına binen genç hoca, büyük şok yaşayan futbolcularını bu havadan kurtarabilmek için ne yapacağını şaşırdı. Her idman öncesi ve sonrasında oyuncularını bir araya toplayan Kocaman, “Bizim mücadele alanımız yeşil sahalar. Onun dışındaki gelişmeler bizi ilgilendirmiyor” sözleriyle, onları saha dışından futbola döndürmek için uğraş veriyor.

Topuk Yaylası’na çıkarma yapan taraftarların desteği sayesinde oyuncularını biraz olsun bu havadan uzaklaştırmayı başaran Fenerbahçe Teknik Direktörü, Süper Kupa maçının oynanmama ihtimali yüzünden yeniden sıkıntıya girdi.

Futbolcularının kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda, Süper Kupa maçının oynanmayacağı söylentileri hakkında sarfettikleri, “Böyle saçma bir şey olabilir mi? Biz, sezon boyunca ter akıtıp, bileğimizin hakkıyla şampiyon olduk.

Bu maçı oynamak da hakkımız” sözlerine kulak misafiri olan Kocaman, ne yapacağını şaşırdı. Tam işler rayına girmek üzereyken gelişen bu olay karşısında soğukkanlılığını korumaya çalışan Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün, “Futbolcularım haklı. Tam ayağa kalkmaya hazırlanırken yaşadığımız bu gelişmenin takımı olumsuz etkilemesinden endişeliyim. Herkes, tedirginlik içinde gelişmeleri bekliyor. Bu belirsizlik bir an önce bitsin ki, işimize bakalım” diye dert yandığı öğrenildi

FANATİK / YUSUF DURSUN

Haberin Devamı