Kültür - Sanat Avatar 2 Suyun Yolu filmi ne zaman, ayın kaçında çıkacak? Avatar: The Way of Water için geri sayım başladı
Paylaş
Avatar 2 Suyun Yolu filmi ne zaman, ayın kaçında çıkacak? Avatar: The Way of Water için geri sayım başladı

Avatar 2 Suyun Yolu filmi için geri sayım başladı. Tüm zamanların en çok kazanan filmi unvanını elinde tutan Avatar’ın ikinci filmi olan Avatar: The Way of Water’ın (Suyun Yolu) aralık ayında seyirciyle buluşacağı açıklanmıştı. Filmi merakla bekleyen milyonlarca hayranı şimdi ‘Avatar 2 Suyun Yolu filmi ne zaman, ayın kaçında çıkacak?’ araştırması yapıyor…

Bu ay vizyona girecek Avatar 2 Suyun Yolu filminde, ilk filmde birbirine aşık olan Jake ve Neytiri’nin çocuklarıyla birlikte yaşadıkları yeni macera sinema salonlarında seyirciyle buluşacak. Dünya genelinde milyonlarca hayrana sahip olan serinin Avatar: The Way of Water filminin ardından 3, 4 ve 5. Projelerinin de hazır olduğu açıklandı….

Haberin Devamı

AVATAR 2 SUYUN YOLU FİLMİ NE ZAMAN, AYIN KAÇINDA ÇIKACAK?

Avatar: The Way of Water adıyla beyaz perdede yer alacak Avatar 2 Suyun Yolu filmi 16 Aralık 2022 Cuma günü vizyona girecek.

AVATAR: THE WAY OF WATER’IN KONUSU NEDİR?

İlk filmdeki olaylardan on yıldan fazla bir süre sonra geçen Avatar: The Way of Water; Sully ailesinin (Jake, Neytiri ve çocukları) hikayesini, onları takip eden sıkıntıları, birbirlerini güvende tutmak için yaptıkları çabaları, hayatta kalmak için verdikleri savaşları ve katlandıkları trajedileri anlatacak.

AVATAR 2 OYUNCULARI

Yapılan açıklamaya göre,

Sam Worthington,

Zoe Saldana,

Stephen Lang,

Giovanni Ribisi,

Joel David Moore,

Dileep Rao,

CCH Pounder ve Matt Gerald, ilk filmdeki rollerini yeniden canlandıracakken, Sigourney Weaver farklı bir rolle geri dönecektir.

Yeni oyuncular arasında Kate Winslet,

Haberin Devamı

Cliff Curtis,

Edie Falco,

Brendan Cowell,

Michelle Yeoh,

Jemaine Clement,

Oona Chaplin,

Vin Diesel ve CJ Jones yer alacak.

İLK AVATAR NE ZAMAN ÇIKTI?

Avatar filmi ilk olarak 2009 yılında sinemalarda gösterime girdiğinde büyük bir sükse yaratmış ve bilim kurgu dünyasını derinden etkileyen yapımlar arasında yer almıştı. Aynı zamanda Avatar, 2,8 milyar dolarda fazla hasılatla tüm zamanların en çok kazanan filmi olmayı başardı.

İkinci Avatar filmi Avatar: The Way of Water (Avatar: Suyun Yolu) 16 Aralık 2022 tarihinde vizyona girecek ve James Cameron’ın açıklamasına göre Avatar 3, 4 ve 5 projeleri de hazır. Ayrıca her film bir öncekinden yaklaşık iki yıl sonra vizyona girecek.