Kültür - Sanat Pınar Du Pre'den yeni sergi: Watermelon Sugar High
Paylaş
Pınar Du Pre'den yeni sergi: Watermelon Sugar High

Eserlerinde kullandığı dijital sanatı ‘gerçek dünya’yla karıştırdığı tarzıyla oldukça ilgi gören ressam Alea Pınar Du Pre’nin “Watermelon Sugar High” kişisel sergisi Bodrum’da Kumbahçe’de konumlanan “Gallery Art Port"ta 5 Ağustos’a kadar açık olacak.

Bodrum’da Kumbahçe’de konumlanan “Gallery Art Port” açılışını, eserlerinde kullandığı dijital sanatı ‘gerçek dünya’yla karıştırdığı tarzıyla oldukça ilgi gören Alea Pınar Du Pre’nin kişisel sergisi “Watermelon Sugar High” ile yaptı. 

Haberin Devamı

Alea Pınar Du Pre, “Sanat, merakımı paylaşabileceğim bir forma dönüştürmek – bilimsel merakımı resimlere aktarmak – biçimsizlere biçim vermek için kullandığım bir tuvaldir.” dedi. 

Gallery Art Port, 12 ay boyunca sanat tutkunlarına kapıları açık olan ve yerel ve uluslararası sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapmaya devam edecek.

ALEA PINAR DU PRE KİMDİR?

Viyana'da doğup büyüyen Alea Pınar du Pre, küçük yaşta resim yapmaya başlamış olsa da bunu profesyonel kariyerine sonradan taşımış. Eserleri bugüne dek Viyana, New York, Hong Kong, Miami, Dublin gibi dünyanın pek çok farklı şehrinde sergilenen sanatçı, oluşturduğu serilerde kendi imzasını taşıyan bir stil kullanıyor.

Gallery Art Port Adres: Kumbahçe Mah. İskele Cad. Cruise Port No:16B Bodrum

Haberin Devamı