Kültür - Sanat Üsküdar'da sevgi seli! Psikolog Beyhan Budak sevenleriyle buluştu
Paylaş
Üsküdar'da sevgi seli! Psikolog Beyhan Budak sevenleriyle buluştu

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinliklerinde, Psikolog Beyhan Budak sevenleriyle buluştu. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen söyleşi yoğun ilgi gördü. Psikolog Beyhan Budak, 'zor zamanlarda kendine iyi davranmak' üzerine konuştu.

Aylin Eldeniz / Posta.com.tr Üsküdar Belediyesi, kültür sanat etkinlik takvimini yayınladı. Psikolog Beyhan Budak, 4 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 19.30'da Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'ndeydi. Saatler öncesi oluşan kuyruk adeta sevgi seli niteliğindeydi. Salonu aşan kalabalık sonucunda bazı konuklar söyleşiyi yan salonlarda dinlemek durumunda kaldı.

Haberin Devamı

Modern zamanların karmaşası içinde daha huzurlu bir yaşam için “Zor Zamanlarda Kendine İyi Davranmayı Öğrenmek” üzerine konuşulan söyleşide, konuklar hem bilgilendi hem de keyifli vakit geçirdi.

PSİKOLOG BEYHAN BUDAK HAKKINDA

2019 yılında Kendine İyi Davran Güzel İnsan, 2020 yılında Senin Suçun Değil-Geçmişin Yüklerinden Kurtulma Rehberi ve 2021 sonunda Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama isimli kitapları yayınlandı.

Psikolog Beyhan Budak, psikolojik yardım alamayan insanlara ulaşabilmek için kurduğu YouTube kanalında “Popüler Psikoloji” ve “Kendine Yardım” konularında videolar yayınlamaya devam ediyor.

YouTube'da ustalarla söyleşi serisi kapsamında Doğan Cüceloğlu, İlber Ortaylı, Acar Baltaş, Gündüz Vassaf, Sadettin Ökten gibi duayen isimlerle videolar çekti.

Haberin Devamı

Aynı zamanda Spotify'da yayınladığı podcastler bugüne kadar yaklaşık 25 milyon kez dinlendi.