Magazin 7 Ekim 2022 MasterChef MasterClass ödül oyununu kim - hangi yarışmacı kazandı?

7 Ekim 2022 MasterChef MasterClass ödül oyununu kim - hangi yarışmacı kazandı?

Paylaş
7 Ekim 2022 MasterChef MasterClass ödül oyununu kim - hangi yarışmacı kazandı?

MasterChef Türkiye'de hafta boyunca kıyasıya mücadele eden yarışmacılar, takımlarına puan kazandırmaya çalışırken bir yandan da elenecek kişilerin isimlerini belirledi. 7 Ekim 2022 Cuma günü son bölümde ise mavi ve kırmızı takımlarda mücadele eden ana kadro yarışmacıları arasında MasterClass ödül oyunu heyecanı yaşandı. Mehmet, Danilo ve Somer Şeflerin jüriliğinde oynanan MasterClass oyununda en başarılı ürünlere imza atan yarışmacı kazanan taraf oldu. Peki, 7 Ekim 2022 MasterChef MasterClass ödül oyununu kim kazandı? Ödülü hangi yarışmacı aldı?

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı yapımcılığında yayınlanan MasterChef Türkiye son bölümde ana kadro yarışmacılarına jüri şefler tarafında verilen MasterClass eğitimi sonrası ödül oyunu oynandı. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde oynanan zorlu oyunda en başarılı tabağı ve ürünü hazırlayan yarışmacı ödülü kazandı. Oyunda başarılı olan ismi öğrenmek isteyen izleyiciler yoğun olarak "MasterChef kim kazandı, MasterClass ödül oyununu hangi yarışmacı aldı?" şeklindeki sorulara cevap aramaya devam ediyor.

Haberin Devamı

MASTERCHEF KİM KAZANDI, MASTERCLASS ÖDÜL OYUNUNU HANGİ YARIŞMACI ALDI?

7 Ekim Masterclass oyunu kazanan isim ve merak edilen tüm son dakika detayları şöyle;
TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı yapımcılığında yayınlanan MasterChef son bölümde ana kadro yarışmacılarına Mehmet Şef'in restoranında masterclass eğitimi verildi.

MasterClass eğitiminde Mehmet Şef'ten kandil simidi yapımının inceliklerini öğrenen ana kadro yarışmacıları uygulamalı olarak kandil simidi pişirdi.

MasterChef son bölümde Mehmet Şef tarafından verilen masterclass'ın ardından stüdyoya geri dönen yarışmacılar. MasterClass'ta öğrendiklerini uygulamak amacıyla oynanan bir ödül oyununda tezgah başında kozlarını paylaştı.

MASTERCHEF KİM KAZANDI?

Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde oynanan masterclass oyununda kandil simidi yapmak için büyük çaba gösteren yarışmacılar verilen süre sonunda hazırladıkları simitleri jüri şeflerin tadımına sundu.

Haberin Devamı

MASTERCHEF MASTERCLASS OYUNUNU KİM KAZANDI?

2 etaplı oynanan Masterclass oyununda kazanan, soru oyununun ardından yapılan finalde Elbasan Tava yemeğini en başarılı hazırlayan yarışmacı Tolga oldu. MasterClass ödülünü Tolga aldı.

MASTERCLASS ÖDÜLÜ NEDİR?

MasterClass eğitimi sonrasında yapılan ödül oyununda kazananın alacağı ödül merak konusu oldu. Mehmet Şef Masterclass finalinde kazanan isme hediye çeki verileceğini açıkladı.