Magazin Hicran dizisinin konusu nedir? Kanal D’nin yeni dizisi Hicran'ın oyuncuları kimler?

Hicran dizisinin konusu nedir? Kanal D’nin yeni dizisi Hicran'ın oyuncuları kimler?

Paylaş
Hicran dizisinin konusu nedir? Kanal D’nin yeni dizisi Hicran'ın oyuncuları kimler?

Hicran dizisi duygusal hikayesiyle milyonları Kanal D ekranlarına kilitleyecek! Daha ilk tanıtımıyla izleyicinin dikkatini çeken Hicran, hafta içi her gün izleyiciyle buluşacak. Peki, Hicran dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D’nin yeni dizisi Hicran ne zaman başlıyor? İşte detaylar…

Kanal D’nin yeni dizisi Hicran, seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Yapımını Filmevi Yapım, yapımcılığını ise Dilek Yorulmaz ve Erol Demir’in üstlendiği, yeni günlük dizisi Hicran’da bir anne kızın dramatik öyküsü anlatılıyor. İşte Hicran’ın konusu, oyuncuları ve yayın tarihine ilişkin ayrıntılar…

Haberin Devamı

KANAL D’NİN YENİ DİZİSİ HİCRAN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Hafta içi her gün saat 17.00’de Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak Hicran dizisi 7 Kasım Pazartesi günü başlıyor.

HİCRAN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Hicran dizisinde aşkı hiç tatmamış bir adam olan Emre’yle (Berk Bakioğlu), kaybettiğini sandığı bebeğini bulma umuduyla nefes alan Hicran (Zehra İrem Elçin) ve Melek’in (Nisa Sofiya Aksongur) hikayesi ekrana gelecek.

HİCRAN DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Gürsel Ateş’in yaptığı, senaryosunu ise Gayb senaryo ekibinin kaleme aldığı Hicran’ın başrollerini; Nisa Sofia Uygur, Zehra İrem Elçin ve Berk Bakioğlu paylaşıyor.