Magazin Kısmetse Olur Tuğçe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tuğçe Aleyna ne iş yapıyor, Instagram adresi ne?

Kısmetse Olur Tuğçe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tuğçe Aleyna ne iş yapıyor, Instagram adresi ne?

Paylaş
Kısmetse Olur Tuğçe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tuğçe Aleyna ne iş yapıyor, Instagram adresi ne?

Kısmetse Olur Tuğçe hem diğer yarışmacıların hem de seyircilerin dikkatini çekiyor. 12 Aralık’ta YouTube’da yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında 9 kadın ve 9 erkek yarışmacı bulunurken, programın sunuculuğunu Öykü Serter üstleniyor. İşte daha ilk günlerde yaptığı açıklamalarla merak edilen simler arasına giren Kısmetse Olur Tuğçe Aleyna hakkında merak edilenler ve Instagram adresi…

Tuğçe Aleyna, 5 yıl aradan sonra yeni sezona hızlı bir giriş yapan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında yer alan isimler arasında. ‘Dilimin kemiği yok.’ diyerek ileriki günlerde yaşanacak tartışmaların da sinyalini veren genç yarışmacı aynı zamanda kendini hümanist olarak da tanımlıyor. Peki, Kısmetse Olur Tuğçe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tuğçe Aleyna ne iş yapıyor, Instagram adresi ne? İşte detaylar…

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR TUĞÇE KİMDİR?

Kısmetse Olur Tuğçe 25 yaşında olduğunu ve yazılım bölümünü bitirdiğini ifade ediyor. Kendi işini yapmadığını söyleyen yarışmacı, bir giyim markası kurduğunu fakat yoğunluktan dolayı pek ilgilenemediğini söylüyor. 

Aynı zamanda profesyonel olarak DJ'lik yapan Tuğçe Aleyna hümanist olduğunu belirtmiştir ve "dilimin kemiği yok" sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.

Tuğçe kendisine, saygılı bir aday aradığını belirtirken, ''Bir erkeğin beni etkilemesi için zeki ve başarılı olması gerekiyor.'' cümlelerini kurdu.

TUĞÇE ALEYNA’NIN INSTAGRAM ADRESİ

Tuğçe Aleyna sosyal medya platformu Instagram’da @ tugcealeynaa kullanıcı adıyla yer alıyor ve bu mecrada 15,4 bin takipçisi bulunuyor.