Magazin MasterChef Barış kimdir? Barış Demir kaç yaşında ve nereli? İşte Instagram hesabı ve hayatı

MasterChef Barış kimdir? Barış Demir kaç yaşında ve nereli? İşte Instagram hesabı ve hayatı

Paylaş
MasterChef Barış kimdir? Barış Demir kaç yaşında ve nereli? İşte Instagram hesabı ve hayatı

Barış Demir MasterChef Türkiye’nin ana kadroya katılan 15. yarışmacısı oldu. İlk turda 3 evet ile düellolara katılmaya hak kazanan MasterChef Barış, TV ekranlarında yarışmayı izleyen pek çok kişinin de ilgi odağı oldu. Peki Barış Demir kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Instagram hesabı ve hayatı…

MasterChef Barış Demir yarışmada yaptığı lezzetli yemekler ile şeflerin beğenisini kazanarak ana kadroya katılan isimlerden biri oldu. Barış Demir küçük yaşlardan bu mutfakla içli dışlı olan Burak Demir, meslek olarak da aşçılık yapıyor. İşte MasterChef Burak hakkında merak edilen ayrıntılar ve Instagram hesabı…

Haberin Devamı

BARIŞ DEMİR KİMDİR?

Yarışmaya Bodrum’dan katılan Burak Demir 23 yaşında ve kebapçı bir ailenin çocuğu. Küçük yalarda mutfağa ilgi duyan ve aşçılık yapmaya başlayan Burak demir şu anda da Bodrum Torba'da bir otelde çalışıyor.

MasterChef Burak yarışmanın ilk turunda hazırladığı kuzu karski ile Mehmet, Danilo ve Somer şeflerden üç evet oyu alarak bir üst tura yükseldi.

Düellolarda Şükrü ve Sefa ile eşleşen Barış, şeflerin istediği creme brulee tabağını en iyi hazırlayan yarışmacı oldu ve rakiplerini geride bıraktı.

Barış Demir ana kadro seçmelerinde yarışmacılardan istenen sütlaç tatlısının en iyi hazırlayan 6 yarışmacı ile birlikte yaratıcılık turuna katılmaya hak kazandı.

Yaratıcılık turunda ise yarışmacılardan ana ürünü işkembe olan bir yemek hazırlanması istendi. Barış Demir gecenin sonunda en iyi tabağı hazırlayan ve ana kadroya dahil olan 15. isim oldu.

Haberin Devamı

BARIŞ DEMİR'İN INSTAGRAM HESABI

MasterChef Barış Demir Instagram'da @barisdemirofficiall kullanıcı adıyla yer alıyor. 6 bin 925 takipçisi bulunana Barış Demir sosyal medya hesabından özel anlarını takipçileriyle paylaşıyor.