Magazin Nalan'ın babası yıllar sonra ortaya çıktı! Camdaki Kız 54. bölümde neler oldu?

Nalan'ın babası yıllar sonra ortaya çıktı! Camdaki Kız 54. bölümde neler oldu?

Paylaş
Nalan'ın babası yıllar sonra ortaya çıktı! Camdaki Kız 54. bölümde neler oldu?

Ekranların vazgeçilmez dizisi olan Camdaki Kız, 27 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız, 54. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı ve Hande Ataizi gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, dün akşam Camdaki Kız'da neler oldu?

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr| Korkusuzca yeni bir aşka yelken açan Nalan ve Hayri, kimsenin ilişkilerini bilmediklerini sansalar da bu sefer fena yakalandılar.

Haberin Devamı

NALAN YAĞ GİBİ ÜSTE ÇIKIYOR

Son bölümde Nalan ve Hayri arabada Sedat'a yakalanmışlardı. Yeni bölümde ise Sedat ne olduğunu sorunca Nalan Sedat'ı tersleyerek şarj aleti almaya geldiğini ve gelmişken Hayri Bey ile sohbet ettiğini söyledi. Hayri'yi küçümseyerek cevap veren Sedat "İçerideki herkes seni yemeğe bekliyor, senin burada muhabbet ettiğin adama bak!" dedi. Bu tepkisine daha da sinirlenen Nalan "Ağzına her geleni söylemekten vazgeçsen mi artık" dedi.

RAFET VE FERİDE İŞ BİRLİĞİ YAPIYOR

Sedat'ın Cana'dan çocuğu olacağını öğrenen Rafet hem çok sinirlendi hem de Feride'nin karşısında çok utandı. "Utanma vakti değil!" diyen Feride, bir plan yapmaları gerektiğini söyledi. Rafet ise "Ben bu çocuğu asla nüfusuma kayıt ettirmem" diyerek tepki verdi.

Evde yana yana Feride'yi arayan Sedat ve Selen, Feride'nin babalarının yanına gittiğini öğrenince korkudan ne yapacaklarını bilemediler.

Haberin Devamı

FERİDE'DE OYUNLAR BİTMEZ

Son bölümde Cana'yı kaçıran Feride, Cana'ya ne yapacağı bilinmiyordu. Cana'yı kapattığı yere giden Feride, Cana'yla evlatları hakkında muhabbet etmeye başladı. "Bu bebek benim son şansım" diye kendini savunmaya çalışan Cana, Feride'den anlayış bekledi.

Cana'yı serbest bırakmak için şartlarını sıralayan Feride, Cana'nın Alp'in evine dönmesini istedi. Yoksa bebek doğana kadar Cana'yı rehin aldığı yerde tutacağını söyledi. Kabul etmeyen Cana aklınca Feride'yi tehdit etti. Cana, "Nalan'ın anneannesi olduğunu herkese söylerim" deyince, Feride Cana'yı sıkı sıkı bağladı ve üzerine kapıyı kilitleyip çıktı.

RAFET GÜLCİHAN'A ÖFKE KUSUYOR

Feride'den öğrendiklerini sindiremeyen Rafet, Gülcihan'ın kapısına dayandı. Kapı açılır açılmaz konuşmaya başlayan Rafet "Yazıklar olsun, sizden neyi eksik ettim de bunları bana yaşattınız" dedi. Duyduklarına çok sinirlenen Gülcihan "Sen bizden sevgini eksik ettin. Bugüne kadar bir kez başını bile okşamadığın oğlun baba oluyor. Ben de anne olarak üstüme düşeni yapıyorum. Torunuma ve oğluma sahip çıkıyorum. Sen ne yaptın peki Rafet? 40 yıl boyunca yanında olan karına, çocukken yaşadığı şeyin hesabını sordun! Ama şunu bil Rafet, artık karşında o eski Gülcihan yok! O Gülcihan'ı kapı kapı gezsen de bulamazsın!" dedi ve kapıyı Rafet'in yüzüne kapattı.

Haberin Devamı

RAFET KÖŞKE DÖNDÜ

Rafet'in geldiğini gören ev halkı oldukça panikledi. Salona giren Rafet, Taco ve Döndü'ye bu olayı bilip, bilmediklerini sordu. Bilmediklerini söyleyince onları odadan çıkardı ve "Bu olayı duyduğumda size ne ceza versem diye düşündüm. Verdiğim hiçbir ceza işe yaramamış gördüm ki. Maaşınızı kesem bir şey olmuyor, yüzünüze tükürsem bir şey olmuyor. Bir insanın ailesine, atasına, babasına saygısı yoksa bırakın onu gitsin. Sizin ar damarınız çatlamış, yine de yüzüme bakıyorsunuz. Bunu benden sakladınız ne oldu, elinize ne geçti? Bu saatten son baba falan yok. O çocuğu da kabul etmiyorum. Benim soyadımı taşımayacak. Tohumu kimden olursa olsun, ilgilenmiyorum. O Nalan kızıma, o saf ve temiz kızıma en ufak bir şey belli edecek olursan elimden ne çıkar bilmiyorum. Sizin gibi evlatlarım olacağına taş olsaydınız daha iyi. Siz bana evlatlık yapmadınız ki, benden ne babalık bekleyeceksiniz. Yazıklar olsun..." dedi.

Haberin Devamı

Odasına çıkmak için merdivenlere giden Rafet, Nalan ile karşılaştı. Acıyan gözlerle Nalan bakan Rafet, iyi geceler dileyip odasına çıktı. Salona giren Nalan diğerlerinin panik halini görünce bir şeyler olduğunu anladı. Fakat ev halkı Nalan'a bir belli etmemek için hayli uğraştı.

SEDAT KAŞ YAPMAYA ÇALIŞIRKEN GÖZ ÇIKARIYOR

Babasının ve Selen'in uyarılarıyla Nalan'a çok iyi davranması gereken Sedat, gece yatak odasına çıkıp Nalan'ın yanına gitti. Sedat'ın geldiğini görünce uyuyor numarası yapan Nalan, Sedat'ın ısrarla Nalan diye seslenmesine uyanmış gibi yaptı. Bir anda Nalan'ın elini tutan Sedat, Nalan'ı ne kadar çok sevdiğini söyledi. "Benim en sevdiğim kolonya ne?" diye soran Nalan, Sedat'tan "Lavanta kolonyası" cevabını aldı. "Ya çok doğru bildin" diyerek Sedat'ı küçümsedi. Sedat ise "Etraftan bir şeyler duyarsın edersin, sen yine de bana inan, evliliğimiz bitmesin" deyince Nalan iyice kuşkulanmaya başladı.

Uykuya dalan Nalan, annesinin geçmişte yaşattığı zulümleri rüyasında görmeye başladı. Bir anda rüyadan uyandığını sanan Nalan, yatağın diğer tarafına bakınca Hayri'yi gördü. Hayri'nin koynuna sokulan Nalan tam huzurla uykuya dalacaktı ki uykudan uyandı. Yanında Sedat'ı görünce kalkıp camdan Hayri'ye baktı. Bahçede Hayri'yi göremeyen Nalan soluğu mutfakta aldı.

Haberin Devamı

Muhabbet etmeye başlayan Nalan ve Hayri, Muzo'nun geldiğini duymadılar. Mutfağın kapısında Nalan ve Hayri'yi dinleyen Muzo, bugün neler yaptıklarını ve yarın neler yapacaklarını öğrendi.

FERİDE, CANA'YI ALP'E TESLİM EDİYOR

Gecenin bir yarısı Alp'i arayıp "Yarın sabah vereceğim adrese gel" diyen Feride, Alp ile kendi yalısında buluştu. Bazı anlaşmalar yapan Feride ve Alp birbirlerine teşekkür ettiler. Alp'e anahtarı verip "git al Cana'yı" deyince bağlı olduğu yerden Cana'yı kurtardı. Feride ile olan anlaşmayı Cana'ya anlatan Alp "Başka çaren yok Cana. Ha, 'ben seninle gelmek istemiyorum' diyorsan ömrünün sonuna kadar burada kal" dedi.

Alp ile birlikte yukarı çıkan Cana, Feride ile karşılaştı. "Siz de benden uzak duracaksınız" diyen Cana, Feride'den "Rahat durduğun sürece o nursuz suratını görmeye çok da meraklı değilim" cevabını aldı.

Gülcihan'ın yanına gidip eşyaları toplayan Cana, 'Feride'nin elinden Alp'in yanına gitmem şartıyla kurtuldum' dedi. Feride'nin nasıl bir deli olduğunu anlatan Cana, Gülcihan Hanım'a Feride Hanım'ın Nalan'ın da annesi değil anneannesi olduğunu söyledi.

RAFET ÇOCUKLARA YİNE CEZA VERİYOR

Rafet sabah kahvaltısını kendi hazırlayıp mutfakta tek başına yerken yanına Tako geldi. Rafet Bey'e ne yaptığını sorunca, "Bundan sonra yukarıdakileri görmemek için burada yiyeceğim" cevabını aldı.

Yukarıdakilerin cüzdanını masaya koymasını isteyen Rafet, Tako ile birlikte yukarı çıktı. Tako önce herkesin cüzdanındaki kartları kesti, ardından paralarını aldı. Bütün paralara el koyan Rafet, Selen, Levent ve Sedat'a az bir miktar cep harçlığı verip "ayın sonuna kadar geçinsinler" dedi.

Harçlıklarını aldığı sırada Selen tam Sedat'a kızarken içeri Feride girdi. Cana ve kocasının eve döndüklerini söyledi. Selen ise hem kendi hem de ailesi adına özür diledi.

MUZO, NALAN İLE HAYRİ'Yİ TAKİP EDİYOR

Sabah kalkıp özenle hazırlanan Nalan, parfüm şişesinin içine düştü. Tam odasından çıkarken annesiyle karşılaştı. Feride'nin ılımlı ve sevecen tepkileri Nalan'ı daha da mutlu etti. Arabaya atlayıp Hayri'yle yola çıkan Nalan, Muzo tarafından takip edildiğinden habersizdi. Nalan ve Hayri'yi gittikleri yere kadar takip eden Muzo, göl kenarında balık tutarken Nalan ile Hayri'nin geçirdiği keyifli anlara şahit oldu.

SELEN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN KOVULDU

Muzo'nun istifa etmesiyle yeni başkan Selen olmuştu. Sedat'ın yediği haltlar yüzünden Rafet, Selen'in elinden başkanlığı alıp Feride Hanım'a verdiğini söyledi.

Gazını alamayan Selen, Sedat'ın odasına gidip Sedat'ı tokatladı. Sedat'a nefret püsküren Selen, "Senden nefret ediyorum" diyerek odayı terk etti. Tüm bu olup bitene şahit olan Billur hemen Nalan'ı arayıp ağızını yokladı. Nalan'ın bir şey bilmediğini anlayınca telefonu kapattı.

Görevi elinden alınan Selen moral bozukluğuyla eve geldi. Salonda Feride'yle karşılaşan Selen ve Feride Hanım ağız dalaşına girdiler. Kovulduğu için Feride'yi suçlayan Selen, Feride'nin dayağından nasibini aldı. "Kızını da alıp niye gitmiyorsun?" diyen Selen'in saçına yapışan Feride "Senin üç kuruşluk aklınla mı hareket edeceğiz? Benim sinirimi bozma, kocanı da seni de kapının önüne koyarım" dedi.

SEDAT YİNE CANA'YI YÜZÜSTÜ BIRAKTI

"Acil buluşmamız lazım" diyen Cana ve Sedat sahilde buluştular. Yaşadıklarını anlatan Cana, Sedat'tan çözüm bulmasını istedi. Hiçbir şekilde yapıcı olmayan Sedat, Cana'yı yine yarı yolda bıraktı. Boşanmalarını isteyen Cana, Sedat'tan "Olmaz, babam beni evden içeri almaz" deyince iyice sinirlendi ve arabasına atlayıp gitti.

NALAN'IN YALANI ORTAYA ÇIKTI

Balıkları tuttuktan sonra tekrar göle atan Nalan ve Hayri, giderayak sohbet etmeye başladılar. Yaşadıklarının büyüsünde olan Nalan, Hayri'ye "Bundan sonra ne olacak, korkmuyor musun?" diye sordu. Nalan'a sarılan Hayri "Ne olacaksa olsun korkmuyorum" dedi.

Tam o sırada annesi Nalan'ı aradı. Billur ile birlikte olduğunu söyleyen Nalan "birazdan geliyorum" derken şarjı bitti. Nalan'a ulaşamayınca Selen'den Billur'u aradılar ve Nalan'ın yalanı ortaya çıktı.

Selen ve Feride kapının önünde Nalan'ı beklerken Feride'ye gün boyunca gelen sessiz telefonlardan birisi daha geldi. Fakat bu sefer telefonun diğer ucunda bulunan kişi konuştu. "Abla ben Metin" deyince Feride ne yapacağını şaşırıp içeri girdi.

Selen kapının önünde bekleyeme devam ederken Hayri'den 5 dakika sonra gelen Nalan'ın ayaklarındaki çamur dikkatini çekti. Hayri'nin ayakkabısına, Nalan'ın ayakkabısına, arabadaki çamura bakan Selen, Nalan'dan Billur ile birlikte kahve içmiştim yalanını duyunca daha da işkillendi.

Son bölümde yaşananlardan belli ki Nalan ile Hayri bu ilişkiyi daha uzun saklayamayacaklar. Soluksuz izlenen son bölümü kaçıranlar için aşağıya link bırakıyoruz.

CAMDAKİ KIZ 54. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.