Bekir Saçar Güneş yüzünü göstersin tatil başlasın
HABERİ PAYLAŞ

Güneş yüzünü göstersin tatil başlasın

Deniz, kum, güneş ve eğlence... Bu dörtlüye en kaliteli hizmeti veren yer Bodrum ve Çeşme. Bu yaz kendini şımartmak isteyenler için Ege’nin en kaliteli ve en popüler beach club’larını listeledim.

ÇEŞME
Fly-Inn

1996’dan beri Çeşme’nin gözdesi. 50 dönüm arazi üzerindeki tamamen yenilenen işletmeye 6 bin kişilik yeni bir event alanı yapıldı. Burada hafta sonları dünyanın en ünlü DJ’leri harika müzikleriyle tatilcileri coşturacak.

Beach of Momo

Burası Dalyan’ın en güzel koyunda, misafirlerine bohem konseptiyle lüks yeme-içme ve eğlenceyi bir arada yaşatıyor. İster su sporları yapın, ister sakin bir köşede masaj yaptırın. Gün batımında başlayıp gece boyunca devam eden partilerde eğlenin.

Haberin Devamı

Sole&Mare
Aya Yorgi Koyu’nda 18 yıldır tatilcilere unutulmaz eğlenceler yaşatıyor. Gündüz plaj, gece kulüp olarak hizmet veren işletmenin yemekleri, atıştırmalıkları ve kokteylleri harika. Personeli eğitimli ve misafirlerini mutlu etmek için büyük çaba harcıyor.

Before Sunset
Mykonos’taki çılgın eğlenceleri hayal ediyorsanız sizi buraya alalım. 500 kişilik şezlongu, 200 kişi kapasiteli restoranı ve sekiz bungalovuyla Azmak Koyu’nda keyifli bir yaz geçirmeye hazır olun.

Plage Isolee
“Gürültüden, karmaşandan uzak, huzurlu ama kaliteli bir tatil istiyorum” diyorsanız burası tam da aradığınız yer. Pırıl pırıl denize girin, bembeyaz kumsalda yürüyüş yapın, plaj kütüphanesinden bir kitap seçip, dünya ile ilişkinizi kesin.

BODRUM
Buddha-Bar Beach
Marriott International Caresse A Luxury Collection bünyesindeki işletmenin açık hava yaşam tarzı konsepti çok beğeniliyor. Ambiyansı, beyaz kumsalı ve denizi harika. Burada tropik kokteyller içip, Uzak Doğu füzyon ve Akdeniz mutfağının leziz yemeklerini tadabilirsiniz.

Maça Kızı
Bodrum’un en uzun soluklu otel, lokanta ve plajı. İşletme kalitesi, servisi ve leziz yemekleriyle rakiplerinin hep bir adım önünde. Yüksek yemek fiyatlarıyla sürekli haber olan Maça Kızı, patronlar, beyaz yakalılar ve şov dünyasının ünlülerinin buluşma noktası. Mekana giriş ücreti alınmıyor, ama içeride 1.500 lira harcamanız gerekiyor.

Haberin Devamı

Frankie Beach Club
Torba-Susona Hotel içinde, iyi müzik, ambiyans ve kaliteli hizmet anlayışı, özel menüleriyle sıradanlıktan uzak bir eğlence sunuyor. Yerli ve yabancı DJ’ler müzikleriyle kulaklara ziyafet çekecek. ‘Power Lunch’ konseptinin ön planda olduğu Frankie’nin menüsünde yok yok.

Moon Beach
Yeşilin ve mavinin kucaklaştığı bakir koy Gökçebel’deki işletme, rezervasyonsuz misafir kabul etmiyor. İskelesi, kumsalı, harika havuzu, günün her saatine hitap eden kaliteli müziğinin yanı sıra dünya mutfağının seçkin lezzetleriyle misafirlerini mest ediyor.

Sarnıç
1993’te Bitez’de açılan Sarnıç, kalitesi ve ambiyansından hiç ödün vermeden Bodrum’un klasiği olmayı başardı. Chill-out müzik çalıp misafirlerine günlük ev yemekleri sunuyor. Cem Yılmaz, Nejat İşler, Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan, Kenan Doğulu, Beren Saat gibi onlarca oyuncuyu her zaman burada görebilirsiniz.

BONUS
Çeşme:
Boheme Beach, Sommer Klein, Fun Beach Club, Elias Beach Alaçatı, Esnaf on the Beach
Bodrum:
Kuum Beach, Flamm, Xuma Village, Gizia

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder