Magazin Prens Harry kraliyet gelenekleriyle dalga geçti!

Prens Harry kraliyet gelenekleriyle dalga geçti!

Paylaş
Prens Harry kraliyet gelenekleriyle dalga geçti!

Kraliyet ailesinin olaylı çocuğu Prens Harry'nin kitabı Spare dün yayınlandı. Hem kitabındaki kesitlerle hem de geçtiğimiz günlerde yayınlanan belgeselle sık sık kraliyet ailesinin canını sıkan Prens Harry yine rahat durmadı. Bu kez de Tom Hanks ile birlikte hem monarşi hem de kraliyet ailesinin gelenekleriyle dalga geçti.

Derleyen: Elif Bayram Arınmış

Haberin Devamı

38 yaşındaki Sussex Dükü olarak anılan Prens Harry, kitabı Spare'i tanıtmak için katıldığı TV programında kraliyet ailesinin yıllardır devam eden gelenekleriyle dalga geçti.

Harry, CBS stüdyolarına kraliyet ailesininkine benzeyen süslü üniformalar giyen trompet çalan adamlarla birlikte girdi. Harry kırmızı halıda yürürken trompetler çaldı ve şöyle dedi:

'GEREK YOK AMA MİNNETTARIM'

"Vay canına wow, dur, dur. Stephen, gerek yok ama teşekkür ederim, minnettarım."

'BU SENİN İÇİN DEĞİLDİ HARRY'

Prens Harry sahte bir alçakgönüllülükle kendini ön plana çıkarırken, Stephen Colbert Harry'i durdurdu ve "Sen neyden bahsediyorsun? Bu senin için değildi Harry. Hemen yoldan çekil çünkü o geliyor" dedi. Ve daha sonra alkışlarla ve yine trompetlerle Hollywood yıldızı Tom Hanks geldi.

Haberin Devamı

Etrafına bakıp "Geri geldim, nerde benim fanım?" diyince de Prens Harry, Hanks'in başından aşağıya güller döktü.

The Late Show'da yer alan trompetçilerin giydiği kıyafetler, Harry'nin kendi düğünü ve Prens Philip'in cenazesi gibi resmi devlet etkinliklerine katılan trompetçilerin resmi giysinin kopyalarıydı. Ayrıca ceketlerine de kraliyet standardına göre 'L' ve 'S' harfleri işlenmişti.

Harry'nin programdan önce çekilen bu videosu fragman olarak kullanıldı ve fragmanın devamında Harry, Taliban'dan 25 kişiyi öldürmekle övünmediğini, sırf ailesini tehlikeye atmak için konuşmadığını belirtti.

Ayrıca ailesini anlatan dizi 'The Crown'u izlediğini de açıkladı.