Sağlık Hamileler ve yeni anneler için ücretsiz ‘Beslenme Yolculuğu’ projesi

Hamileler ve yeni anneler için ücretsiz ‘Beslenme Yolculuğu’ projesi

Paylaş
Hamileler ve yeni anneler için ücretsiz ‘Beslenme Yolculuğu’ projesi

Hamileleri ve yeni anneleri desteklemek amacıyla beslenme webinar serisi projesinin yıl boyunca ücretsiz olarak Hero Baby tarafından hayata geçirildiği duyuruldu.

Şirket, başlattığı proje ile ailelerin ek gıda dönemindeki bebek ve çocuklar için merak ettiği tüm sorulara en doğru yanıtları vererek onları bilgilendirmeyi hedeflediğini açıkladı. Ücretsiz webinar (zoom) söyleşilerinde, Moderatör Gizem Erbirer, gelen soruları ebeveynler adına soracak; çocuk doktorları, psikologlar, fizyoterapistler ve uzman diyetisyenler yanıtlayacak.

Yıl boyunca devam edeceği açıklanan web seminerlerinde, yeni annelerin ve anne adaylarının kendilerini sorguladığı, yetersiz hissettiği psikolojik temelli konularda da onlara ücretsiz destek sunulacağı belirtildi.

Hero Baby Türkiye Pazarlama Direktörü Gökçe Uysal Kurer konu hakkında yaptığı açıklamada temiz içerikli gıda ürünleri kadar temiz içerikli bilginin de günümüz modern anneleri için çok önemli olduğunun bilinciyle bu projeyi hayata geçirdiklerini vurguladı. Kurer ayrıca bir marka olarak tüm ailelere eşit olanak sunabilmenin önemine inandıklarını da ifade etti.
 
Projenin yaratıcı iletişim süreçlerini ve mesleklerinde bağ odaklı çalışan tüm uzman seçimlerini ise kreatif ajans Atom İstanbul üstlendi.

Haberin Devamı