Patates kızartması kansere yol açıyor
Amerika'da yapılan bir araştırma sık sık patates kızartması yemenin kansere yol açtığını ortaya çıkardı
15 Haziran 2010 , Salı 05:00
Araştırmaya göre patatesin içindeki maddeler yüksek ısıda kızartıldığı için kimyasal değişime uğrayıp kansere neden olabilecek hücrelere dönüşüyor. Sık sık patates kızartması yemek de kansere davet çıkartıyor.
Haberin Devamı
BUNLARI DA OKUYUN
- Değişim mutfakta başlar! Hangi ayda hangi sebze tüketilmeli
- Uzmanı uyardı: Çocuklarda miyopi salgınına dikkat
- Kanserde umut vaat eden yöntem: İmmünoterapi tedavi şansını artırıyor!
- ‘Hipertansiyon hastalarının yüzde 60’ı, hastalığının farkında değil’
- Özellikle erkekleri etkiliyor, kısırlık riskiyle karşı karşıya olabilirsiniz!