Sağlık Yaza incecik girin

Yaza incecik girin

Paylaş
Yaza incecik girin

Fraksiyonel radyofrekans ve glikojen detoksu ile istemediğiniz bölgelerden ayda 4-6 kg yağ kaybedip, daha sıkı, selülitsiz ve estetik bir vücuda sahip olmak mümkün

“Vücudunuzu fazlalıklardan ve toksinlerden arındırın... Fraksiyonel radyofrekans ve glikojen detoksu ile istemediğiniz bölgelerden ayda 4-6 kg yağ kaybederken, daha sıkı, selülitsiz ve estetik bir vücuda sahip olun

Fraksiyonel zayıflama ve antiselülit kompleksi “EndyMed 3DEEP” ile Bahçeşehir'deki kliniğinde hizmet veren Dr. Sami Tan Sarıgül yaz mevsimine girerken kadınlara incelmenin ve genç görünmenin sırlarını anlattı. Yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli üniversitelerde seminerler veren Dr. Sami Tan Sarıgül şunları söyledi:

Teknolojideki hızlı gelişmeler, insan sağlığı açısından girişimsel olmayan yöntemlerle daha efektif sonuçlar alınmasına olanak sağlamaktadır. Radyofrekans teknolojisi monopolar, bipolar ve tripolardan sonra bir adım daha öteye geçerek üstün özelliklere sahip fraksiyonel radyofrekansla maksimum etkiye ulaştırılmıştır.

3’lü sistemde fraksiyonel RF teknolojisi yüzeyde ve çevre dokuda oluşacak ısı enerjisini minimalize ederken, çoklu enerji kaynakları dermis ve hypodermiste radyofrekans dalgalarını yoğunlaştırmakta, yağları parçalamakta ve kontrollü bir şekilde kollojen fibrillerinin çoğalmasına sebep olarak cildin elastikiyetini arttırmaktadır.

Dolayısıyle cilt altı yağ dokusu azalırken, sarkmaya yüz tutan deri, sıkılaşarak elastik, gergin bir cilt meydana gelmektedir. Sonuç itibariyle kişiye özel doğru beslenme programlarıyla desteklenen zayıflama ve vücut şekil lendirme yöntemleri kalıcı ve sağlıklı bir yaşamın temel prensiplerini oluşturmak tadır. Aç kalarak, agresif diyet programlarıyla sağlıklı zayıflamak mümkün değildir. Önemli olan yalnızca zayıflamak değil, sağlıklı zayıflarken, vücudun estetik olarak ta bir forma sokulmasıdır.

velaShape ile selülitlere ‘elveda’ deyin

Ameliyatsız ve cerrahi girişimsiz selülit görünümünün giderilmesinde dünyanın en başarılı cihazı seçilmiş ve bu konuda FDA onayı almış ilk cihazdır. Bünyesinde 4 etkili teknoloji barındırır.
-bipolar radyofrekans
-kızılötesi enfrared enerji
-pulsatil vakum (3 kademeli)
-mekanik lenfatik masaj.

Uygulamaları 30-45 dk gibi kısa sürelerde yapılmaktadır. Aşırı kilo alıp vermelerden dolayı meydana gelen cilt sarkmaları,doğum sonrası meydana gelen sarkmalar ve gevşemelerin toparlanmasında son derece başarılı bir tedavi şeklidir.

Endy Med 3DEEP nedir?

EndyMed Pro 3DEEP RF sistemi, çok kaynaklı, faz-kontrollü radyo frekans enerjisinin dünya da ilk kez birarada kullanıldığı bir sistemdir. Yenilikçi teknolojilerin kullanıldığı bu özel sistem ile hem yüz de, hem vücutta etkili ve güvenli uygulamalar yapmak mümkün olmaktadır.

EndyMed PRO sahip olduğu çok fonksiyonlu sistemi ve uygulamaya özel seçilebilen farklı başlık alternatifleri ile kişiye özel, ihtiyaca yönelik bakımlar yapabilme şansı sunmaktadır.

3DEEP Body Contouring başlığı ile,karın,kalça,baldırlar gibi daha geniş vücut bölgelerinde selülit, şekillendirme,sıkılaştırma ve dolaşımın düzenlenmesine yönelik uygulamalar yapmaya olanak tanımaktadır.

3DEEP Face&Body Tightening başlığı, yüz de ve vücutta kullanılabilir. ciltte gevşeme,sarkmanın olduğu daha küçük alanlara özel olarak tasarlanmıştır. Boyun,kollar,dizler, peri-umbilical vb.

3DEEP Facial Tightening başlığı ile de ,kırışıklıkların ve sarkmaların yoğun olduğu yüz,boyun, özellikle alın,şakaklar,yanaklar ve çene altı bölgelerine uygulama yapılabilmektedir.

3DEEP Fractional Skin Resurfacing başlığı ise fraksiyonel amaçlı cilt uygulamaları için idealdir. Yüz ve vücutta ki kırışıklıklar, hiper pigmentasyon vakaları, yara vb.izlerin giderilmesine yönelik uygulamalar için idealdir.

Ayrıntılı bilgi için. www.clinicsonnokta.com

Haberin Devamı