Futbol Serdar Ali Çelikler: Samandıra’ya düzen gelmiş
Paylaş
Serdar Ali Çelikler: Samandıra’ya düzen gelmiş

CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında Serdar Ali Çelikler Ersun Yanal'ın gelişiyle beraber Samandıra'da meydana gelen değişikliklerden bahsetti

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler teknik direktör Ersun Yanal’ın Fenerbahçe’ye gelmesinin ardından Samandıra’da meydana gelen değişiklikler hakkında konuştu. Çelikler, “Ersun Hoca takımda güven problemi var bazı hamlelerle bunu başarabilirim ancak takviye de muhakkak lazım demiş. Şu ana kadar oyuncuların birden fazla muhatabı vardı. Bu durum takım içerisinde bir bozukluk yarattı.

Haberin Devamı

''SAMANDIRA'DA YAPAMADI''

Mesela Comolli oyuncularının yiyeceklerine dahi karışıyormuş. Ersun Yanal bununla alakalı oyuncular ile bir kişinin ilgilenmesinin doğru olacağını ve bunları kendisinin yapması gerektiğini söylemiş. Samandıra’ya düzen gelmiş. Mesela idari menajer Onur Başar artık kulübe dönecek.

Kendisi çok değerli bir adam ama Samandıra’da yapamadı. Biz de hep bunu anlatmaya çalıştık. Comolli de artık Samandrıda’dan gidecek ve oranın bir tane hakimi olacak” şeklinde konuştu.