Basketbol NBA'de şampiyon Golden State Warriors
Paylaş
NBA'de şampiyon Golden State Warriors

NBA'de LeBron James ve milli basketbolcu Cedi Osman'ın formasını giydiği Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors'a 108-85 mağlup oldu. Geçen sezonun da şampiyonnu olan Golden State Warriors, unvanını korumuş oldu

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) Golden State Warriors, Cleveland Cavaliers'ı ezici bir üstünlükle yenerek şampiyonluğa ulaştı. Son dört sezonda üç kez ipi göğüsleyen Steve Kerr'ün ekibi, Cavaliers'a bir kez daha geçit vermedi. Seride 4-0'lık üstünlüğe ulaşarak şampiyonluğu elde eden Warriors, LeBron James ve arkadaşlarını hüsrana uğrattı.

Haberin Devamı

MVP DURANT

Final serisinin üçüncü maçında unutulmaz bir performans sergileyerek takımını sırtlayan Kevin Durant, üst üste ikinci kez finallerde MVP seçildi. 20 sayı, 12 ribaunt ve 10 asistle triple-double yapan yıldız basketbolcu, tarihi bir başarı daha elde etti. Stephen Curry ise 37 sayısıyla maçın yıldızı oldu.

LEBRON JAMES'İN SON SENESİ Mİ?

Cleveland'da kaybedilen şampiyonluktan çok LeBron James'in geleceği tartışma konusu. Sezon sonu sözleşmesini yenilemeyeceği iddia edilen James, maçın bitimine 4 dakika kala yerini Cedi Osman'a bıraktı. Oyundan çıkarken arkadaşlarını ve rakibi tebrik eden NBA süperstarı, 1 ay içinde kararını verecek.