Spor 'Bu kez kayıp istemiyoruz'

'Bu kez kayıp istemiyoruz'

Paylaş
'Bu kez kayıp istemiyoruz'

Benfica ile oynadıkları maçta savunmada yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını belirten Trabzonspor'un savunma oyuncusu Giray, Atletic Bilbao karşısında aynı hataları yapmak istemediklerini söyledi

İspanyol rakiplerinin gücünün farkında olduklarını da vurgulayan Giray, "Şampiyonlar Ligi elemesinde yaptığımız yanlışları çok iyi biliyoruz. UEFA’da ise aynısını yapmayacağız ve yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz.

Haberin Devamı

Bu kez kesinlikle kayıp istemiyoruz. Oyuncu arkadaşlarımızla da sürekli olarak bunu konuşuyoruz" dedi.

Giray, Avrupa Ligi’nin kendileri için çok önemli olduğunu anlatırken de şunları söyledi: "Geçen yıl Avrupa’da başarılı olma hedefini koymuştuk. Şimdi bu hedefimize ulaşma zamanı. Teknik heyet, bize hatalarımızı en iyi şekilde özetliyor ve daha başarılı olmamız için yoğun şekilde çalışıyor.

Biz de onun bu çabalarına ve taraftarlarımızın beklentisine karşılık vermeliyiz."

YEDEKLER TEDİRGİN OLDU

Kulüp Başkanı Sadri Şener’in, "Bazı futbolcularımızı göndermek istiyoruz" açıklamasından sonra yedek futbolcular tedirgin oldu. Benfica ile oynanan 2 Şampiyonlar Ligi maçında da kadroya giremeyen Sezer Badur, Barış Ataş, Mehmet Çakır ve Murat Tosun’un başka takımlarla görüşme halinde olduğu öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in transfer yapılmaması durumunda bu futbolculardan bazılarının takımda kalmasını talep edebileceği de belirtildi.

BASKETBOLDA GÖREV DAĞILIMI

Öte yandan pazar günü gerçekleştirdiği kongrenin ardından Mehmet Yiğit Alp başkanlığında toplanan Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği’nde görev dağılımı yapıldı. Asbaşkanlığa Levent Erkuloğlu, genel sekreterliğe Hakan Usta, saymanlığa Murat Onur getirildi. Hemen antrenör arayışlarına başlayan bordo mavili kulüp, Aliağa Petkim’in eski antrenörü Halil Üner’le birlikte Ahmet Kandemir ve Yücel Platin’le de temaslara başladı.

GENÇ SEFA 1461’E GİDİYOR

Trabzonspor’un Çorumspor’dan transfer ettiği U-19 milli takımı sporcusu Sefa Akın Başıbüyük’ün 1461 Trabzon’a verilmesine karar verildiği belirtildi. Sefa’nın A takımda forma şansının az olacağı, bu nedenle de oynaması ve kendisini geliştirmesi için bu yolun tercih edildiği belirtildi.

Sefa’nın pilot takımda sergileyeceği performansa göre devre arası veya sezon sonunda A takıma dahil edilebileceği vurgulandı.

Yunus Emre SEL/TRABZON,(DHA)

Haberin Devamı