Spor Derbi ne zaman oynanacak?

Derbi ne zaman oynanacak?

Paylaş
Derbi ne zaman oynanacak?

Galatasaray - Fenerbahçe maçı ileri bir tarihe ertelendi. Peki derbi ne zaman oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında bugün Türk Telekom Arena'da oynanması gereken Galatasaray - Fenerbahçe maçı ileri bir tarihe ertelendi. Erteleme kararının ardından taraftarların aklına gelen ilk soru derbinin ne zaman oynanacağı oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından "Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasının tarihi önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır" diye açıklama yapıldı.

YOĞUN MAÇ TAKVİMİ


Spor Toto Süper Lig hasan Doğan Sezonu'nun maç programına baktığımız zaman Türkiye Kupası'nda yarı finalinde mücadele eden iki takım için de yoğun bir maç takvimi bulunuyor.

23-29 Nisan tarihlerinde Mili maçlar, her haftasonu lig maçları ve 20 Nisan'da Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçları oynanacağı için derbinin oynanacağı tarih konusunda federayonun zor bir karar vermesi gerekiyor.

İşte derbinin oynanacağı tarih!

Haberin Devamı

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin 28 Nisan Perşembe günü oynanması bekleniyor. Güvenlik gerekçesiyle ileri bir ertelenen Galatasaray -Fenerbahçe derbisinin 28 Nisan Perşembe günü oynanması gündeme geldi. Liglerin bu hafta Milli takım arasına girmesi nedeniyle derbinin bu hafta oynanması mümkün değil. A Spor'un aktardığı bilgiye göre derbi, Ziraat TürkiyeKupası yarı final maçlarının oynanacağı haftadan sonra 28 Nisan Perşembe günü Türk Telekom Arena'da seyircili şekilde oynanacak.