Futbol 4 saatlik işkence!
Paylaş
4 saatlik işkence!

Perşembe akşamı, Türk futbol tarihinin en kara gecelerinden biri olarak kayıtlara geçti. Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin 4 saat içinde kalesinde gördüğü toplam 11 gol, Türk futbolseverlere deyim yerindeyse işkence yaşattı.

Türk futbolu, önceki akşam tarihinin en kara gecelerinden birini yaşadı. Konferans Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş ile Fenerbahçe, geceyi hezimetle kapatıp herkesi kahretti. Saat 20.45’te santrası yapılan Beşiktaş- Club Brugge maçında siyah-beyazlılar sahadan 5-0’lık yenilgiyle ayrıldı. 1986-1987 sezonunda evinde Dinamo Kiev’e 5-0 mağlup olan Kartal, tam 36 yıl sonra aynı sonucu yaşadı. Sergilenen ruhsuz futbol, taraftarı çileden çıkardı. Bu skorun şokunu atlatamadan ikinci hezimet geldi. Fenerbahçe, saat 23.00’te başlayan mücadelede Nordsjaelland’a 6-1 yenildi. Bu sezon en ağır yenilgisini yaşayan sarı-lacivertliler, Danimarka deplasmanında liderliği kaybedip gruptan çıkma şansını son maça bıraktı. Temsilcilerimizin, birbirini takip eden iki maçta yaklaşık 4 saat içinde kalesinde gördüğü toplam 11 gol, Türk futbolseverlere deyim yerindeyse işkence yaşattı.

Haberin Devamı

KİM BİLEBİLİRDİ?

Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın farklı yenilgileri dış basında geniş yer buldu. Danimarka basınından Ekstra Bladet, “Nordsjaelland, Fenerbahçe’yi ezdi geçti” başlığını kullandı. By Taboola ise “Bunun olacağını kim tahmin edebilirdi?” yorumunu yaptı. Belçika’da da Club Brugge’ün galibiyeti sansasyonel olarak yorumlandı.

UTANÇ DOLU BİR AKŞAMDI

Fenerbahçe’de Dusan Tadic, utanç dolu bir akşam yaşadıklarını söyledi. Sırp futbolcu, “Çok üzüntülüyüz. Böyle bir netice almak mümkün olmamalı Fenerbahçe açısından. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Böyle bir sonucu hak etmediler” şeklinde konuştu.

SİNİRLER GERİLDİ

Sarı-lacivertlilerin Nordsjaelland’a farklı yenildiği maçta İrfan Can Kahveci ile bir grup taraftar arasında gerginlik yaşandı. Gösterilen tepki nedeniyle tribünlere doğru giden İrfan Can’ı, Osayi tutmaya çalıştı. Ancak Osayi’den kurtulan yıldız futbolcuyu önce güvenlikler sonra da takım arkadaşı İsmail sakinleştirdi.

Haberin Devamı

SON SAKAT OSAYİ

Kanarya’da sakatlar kervanına Osayi de katıldı. Savunmada birçok sakat futbolcusu olan Fenerbahçe’de bu durum teknik patron İsmail Kartal’ı daha da sıkıntıya soktu. 25 yaşındaki futbolcunun, Sivas maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi.