Futbol Aboubakar'dan Beşiktaş'a ihanet ettiği iddialarına yanıt geldi
Paylaş
Aboubakar'dan Beşiktaş'a ihanet ettiği iddialarına yanıt geldi

Beşiktaş'a 3. kez dönen Vincent Aboubakar, basın toplantısında konuştu. Kamerunlu golcü, bir önceki ayrılığında sakatlık bahanesiyle oynamadığı ve sözleşmesi uzamasın diye bunu yaptığı iddialarına cevap verdi.

 

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Vincent Aboubakar, basın toplantısında konuştu. Aboubakar en çok merak edilen konuya bir kez daha cevap verdi.

Haberin Devamı

Bir önceki döneminde sakatlığını bahane edip sözleşmesi uzamasın diye bilerek oynamadığı yönündeki suçlamaları reddeden Aboubakar, şunları söyledi:

Vincent Aboubakar: “Türkiye'de Beşiktaş'tan başka takımda oynamam” Menajerinin Fenerbahçe ile bir görüşme gerçekleştirdiğini açıklayan Beşiktaş'ın yeni transferi Vincent Aboubakar, "Ben Fenerbahçe, Galatasaray ya da Başakşehir'e gitmek için Beşiktaş'tan ayrılmam. Bu hainlik olur. Burası benim için çok önemli. Diğer takımlara saygı duyuyorum ama bu benim için söz konusu bile olamaz. Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynarım" dedi.

"Gerçekten sakattım"

2021 yılında Kamerun Milli Takımı'nda sakatlık yaşadım. Daha sonra Sivasspor maçında Beşiktal için fedakarlık yapıp ilk yarıda oynadım ancak sakatlığım nüksetti. Bu nedenle de oyundan çıktım. Kontratım uzayacak diye oynamamazlık yapmadım, gerçekten sakattım.

Aboubakar, sakatlandığı dönemde de TRT Spor'a özel bir röportaj vererek şunları söylemişti:

Sivasspor maçına sakat sakat çıktım. Top gelince bacağımda bir şeyler hissediyordum. Sesler geliyordu. İlk yarı sonunda çıktım. Sakatlandıktan sonra kontratımda 30 maç maddesi olduğunu öğrendim, bilmiyordum. Oynayabilmiş olsam bunları konuşmayacaktık.

Haberin Devamı

"Sadece Beşiktaş'ta oynarım"

Kamerunlu golcü Türkiye'den başka teklif alıp almadığıyla ilgili ise, "Fenerbahçe, menajerim ile konuştu. Ama ben Fenerbahçe, Galatasaray, Başakşehir'e gitmek için buradan ayrılmam. Bu hainlik olur. Bütün takımlara saygı duyuyorum ama Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynarım" dedi.