Futbol Adnan Polat'tan bomba iddia: O yıl 18 takımın 14'ü şikeye karıştı
Paylaş
Adnan Polat'tan bomba iddia: O yıl 18 takımın 14'ü şikeye karıştı

Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat, D-Smart'ta yayınlanan "Haftanın Konuğu" programının misafiri oldu. Adnan Polat birçok konuda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, D-Smart'ın konuğu oldu. Polat önemli açıklamalara imza attı. İşte öne çıkanlar:

Haberin Devamı

"Dursun Özbek birliği sağladı"

11 yıl boyunca stada gitmedim. Dursun Özbek kongrede kulübün özellikle mali sıkıntılarını aşması için küskünlüklerin ortadan kalkması gerektiğini söyledi. O dönemki ibrasızlık yargıtay genel kurulunda da reddedilmişti. Kanuna aykırı bir hareketti. Dursun Özbek de bunu ortadan kaldıralım diyerek oylamaya sundu. Tek bir kişi bile genel kurulda itiraz etmedi ve oybirliği ile nezaketsizliği ortadan kaldırdı. Dursun Özbek de "Artık bu durum ortadan kaldırıldı senin de maçlara gelmen gerek" dedi. Bir sonraki maçı da beraber izledik. Dursun Özbek’in çağrısının birlik beraberliği sağlamak adına etkili olduğunu düşünüyorum. Sadece camianın değil taraftarın da birlik olması lazım. Taraftarlar takımı çok güzel destekliyor, stadı dolduruyorlar. Stadın bu şekilde dolu olması hem psikolojik olarak, hem de ekonomik olarak kulübe katkı veriyor. Loca almak istedim bulamadım, bundan memnun oldum. Galatasaray’ın seyircisi Galatasaray’ın ruhudur. Ruh olmadan beden hareket etmiyor.

Haberin Devamı

"Ronaldo'yu ikna etmek lazım"

Ronaldo’nun Galatasaray’a gelmesini tabi isterim. Renk olur, çok faydalı olur. Ama ben olsam alırdım demedim. Olmasını isterim dedi. Ronaldo’yu parayla getiremezsin. İkna etmen gerekir. Erden Timur bence transferleri iyi yapıyor. Ronaldo’yu da ikna edebilir.

"14 takım şikeye karışmıştı"

Dört tane şampiyonluk yaşadım. Ama sekizinci olduğumuz sene benim için çok değerliydi. Çünkü o dönem 18 takımın 14 tanesi şikeye bulaşmıştı. Bizim takımdan hiç kimsenin adı bile geçmedi. Benim için şampiyonluklardan daha önemli bir sezondu