Futbol Ahmet Nur Çebi'den 'şaklaban' açıklaması: Ali Koç'a asla öyle bir şey söylemem!
Paylaş
Ahmet Nur Çebi'den 'şaklaban' açıklaması: Ali Koç'a asla öyle bir şey söylemem!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, seçimde aday olduğunu açıkladıktan sonra bir basın toplantısı düzenledi. Çebi, toplantıda birçok konuya değindi ve TFF'yi eleştirerek, "Tüm kurullarınız taraflı, hepinize sesleniyorum: İstifa edin!" dedi. Ayrıca son yaşanan Ali Koç speküslasyonu hakkında da gerçeği anlattı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park'ta basın toplantısı düzenledi. Çebi'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Haberin Devamı

"Borç 4,3 milyar lira"
Geldiğimizde borç 2.5 milyar, borç şimdi 3.3 milyar bu elbette tatsız bir durum ancak kur farkından ötürü gediğimizden beri de 1.2 milyar ödeme yapıldığını belirtmeliyiz. En azından borç artmamıştır. Sevindirici olan budur. Beşiktaş'ın güncel borcu 4.3 milyar TL'dir.

TFF'ye istifa çağrısı
TFF'deki tüm kurullara sesleniyorum. İstifa edin. Bu bir fırsattır. Tüm kurullar taraflıdır. Tahkim, PFDK tüm kurullar istifa etmelidir. Tüm hakemler de değişmelidir. Artık daha genç, yeni isimlere, yüzlere ihtiyaç vardır. TFF'de en tepeden başlayarak. Türk futbolunun kurtulması için hakemlik müessesesinin sil baştan yapılandırılması lazım.

"Maçımız tekrar edilmeliydi"
Trabzonspor - Beşiktaş maçı tekrar edilmeliydi. Kararın sonuca etki etmediğini falan söylemişler. Umarım o kararı veren tahkim kurulu yeni sezonda yerinde olmaz.

Haberin Devamı

"Ali Koç'a asla öyle bir cümle kurmam"
Kulüp başkanlarına ve aileye saygım var. Bir kulüp başkanı için asla böyle ifade kullanmam. Rahmi Bey bizim için değerlidir. İki tane sağlıklı olmayan çocuğun yapmış olduklarını bir anlık hiddet veya provokasyon olarak düşünüyorum. O videoda arkadaki arkadaş 'Masaya yumruğunuzu vurun' dediği için ben 'Şaklabanlık yapmam' dedim. Ali Bey'e asla böyle bir cümle kurmam. Ali Koç'un sadece Beşiktaş maçından örnek vermesi beni zora sokabilecek bırakabilecek bir durum, ben bunu yanlış bulduğumu söyledim. Ali Koç zaten haksızlıklara, adaletsizliklere sesini yükselten bir arkadaşımız. Sadece bizim işimizi bize bırakmasını beklerdim.

"Cenk Tosun'la ücret konusunda pürüz var"
"Cenk Tosun bizim evladımız. Onunla ben görüştüm. Görüşmeye de devam ediyorum. Cenk Tosun'u seviyorum, kadromuzda görmek isterim. Fakat aramızda ücret konusunda ciddi farklar var. Sevmek ayrı, gerçekler ayrı. İster miyim, Beşiktaş'ın şartlarında evet.

"Pjanic'ten istediğimizi alamadık"
İtalya'ya gittiği gün, Pjanic'in izin günüydü. Pjanic'le ilgili pişman mıyım? Pişman olduğumu söyleyemem. Tavır ve davranışlarıyla bir abi gibiydi. Çok mütevazı ve hürmetkar bir tutumu vardı ama verdiği katkı beklediğimiz kadar olmadı.

Haberin Devamı