Futbol Almanya Türkiye maçı şifresiz canlı izle! Almanya Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Paylaş
Almanya Türkiye maçı şifresiz canlı izle! Almanya Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Almanya Türkiye maçı için geri sayım başladı. Bugün milyonlarca futbol sever, Milli takıma destek vermek için televizyonda karşısında olacak. Peki, Almanya Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte Almanya Türkiye maçı hakkında detaylar ve şifresiz izleyebileceğiniz link…

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 Eleme grubu maçlarından önce Almanya ile oynayacağı hazırlık maçında ısınıyor. Türkiye, Almanya maçına deplasmanda çıkarken, maçı Polonyalı hakem Bartosz Frankowski yönetecek. Bu heyecanlı karşılaşma televizyon ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Haberin Devamı

ALMANYA TÜRKİYE HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Berlin Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşecek Almanya Türkiye hazırlık maçı, saat 22.45’te başlayacak. Heyecan dolu karşılaşma TRT1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

A Milli Takım'ın aday kadrosu

Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Ertaç Özbir (Yukatel Adanademirspor), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma), Abdülkerim Bardakçı (Galatasaray), Cenk Özkacar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Atletico Madrid), Kaan Ayhan (Galatasaray), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydın (Fenerbahçe), Eren Elmalı (Trabzonspor), Rıdvan Yılmaz (Rangers)

Orta saha: Berat Özdemir (Trabzonspor), Berkan Kutlu (Genoa), Emre Akbaba (Yukatel Adana Demirspor), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Salih Özcan (Borussia Dortmund)

Haberin Devamı

Forvet: Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Yusuf Sarı (Yukatel Adana Demirspor), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Kenan Yıldız (Juventus), Bertuğ Yıldırım (Rennais), Yusuf Yazıcı (Lille)

Özel maçta bu akşam deplasmanda Almanya ile karşılaşacak A Milli Takım, Almanya milli takımları ile bugüne dek toplam 26 kez karşı karşıya geldi.

ALMANYA TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLE

İKİ ÜLKE ARASINDAKİ 27. BULUŞMA

Türk Milli Takımı, 100 yıllık tarihinde 13 kez Batı Almanya, 5 kez Doğu Almanya, 8 kez de iki ülke arasındaki sınırların kaldırılmasının ardından birleşen Almanya ile karşılaştı.

A Milli Takım bu maçlarda 6 galibiyet, 15 yenilgi ve 5 beraberlik aldı.

Batı Almanya karşısında oynadığı 13 karşılaşmadan sadece 1'ini kazanan, 2'sinde berabere kalan milliler, 10'unda ise sahadan yenilgiyle ayrıldı. Batı Almanya'ya 7 gol atan ay-yıldızlı ekip, buna karşın 38 gol yedi.

Doğu Almanya ile tarihinde 5 kez oynayan milliler, 3'ünü kazanıp, 1'ini kaybetti, 1 maç da berabere bitti. Doğu Almanya'ya 10 gol atan milli takım, kalesinde 5 gol gördü.

A Milli Takım, iki ülkenin birleşmesinden sonra Almanya Milli Takımı ile de 8 kez karşılaştı. Bu maçlarda 4 yenilgi, 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.