Futbol Francesco Farioli'den Fatih Terim'e hediye! 'Tek büyük imparator'
Paylaş
Francesco Farioli'den Fatih Terim'e hediye! 'Tek büyük imparator'

Ülkemizde Fatih Karagümrük ve Alanyaspor'da çalışan Francesco Farioli'den Fatih Terim'e büyük saygı... Fransız ekibi Nice'i çalıştıran ve Ligue 1'e damga vuran İtalyan hoca, Fatih Terim'e hediye yolladı. Genç çalıştırıcının, 'Tek büyük imparator' ifadesi ise dikkat çekti.

Süper Lig'de daha önce Fatih Karagümrük ve Alanyaspor'u çalıştıran, ülkemizde oynattığı futbolla alkışları toplayan Francesco Farioli, sezon başında Fransa'nın yolunu tutmuştu. İtalyan çalıştırıcı, Ligue 1 ekiplerinden Nice'e imza atmıştı.

Haberin Devamı

PSG'NİN ARDINDA İKİNCİLER

34 yaşındaki çalıştırıcı, Nice'le çok büyük bir meydan okumanın içinde. Nice, 12 haftası geride kalan Fransa Ligue 1'de henüz yenilgi yüzü görmedi. 7 galibiyet ve 5 beraberlikle 26 puan toplayan Farioli'nin takımı, 27 puanlı PSG'nin ardından ikinci sırada bulunuyor. Farioli de bu tabloyla takdirleri kazandı, kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı.

TERİM DE TEŞEKKÜR ETTİ

Başarılı hoca, Fatih Terim'e de sürpriz bir hediye yolladı. İtalyan hoca, Terim'e tüm takım imzalı Nice forması gönderdi. Pakette de 'Unico Grance Imperatore' (Tek büyük imparator) yazması dikkat çekti.

Kendisine gelen imzalı formayı kişisel sosyal medya hesabında paylaşan Fatih Terim de Farioli'ye teşekkürlerini iletti.

Haberin Devamı