Futbol Alpaslan Öztürk'ten eski hocası İbrahim Üzülmez'e çok sert sözler
Paylaş
Alpaslan Öztürk'ten eski hocası İbrahim Üzülmez'e çok sert sözler

Geçen sezonu Eyüpspor'da kiralık olarak geçiren Alpaslan Öztürk, bir süre takımı çalıştıran İbrahim Üzülmez hakkında sert sözler söyledi. Üzülmez'i 'Kötü bir hoca ve kötü bir insan' olarak tanımlayan Öztürk, 'Giderken kimsenin elini daha sıkmadı' dedi. Üzülmez'in cevabı da gecikmedi...

 

Bonservisi Galatasaray'da olan ve geçen sezonu Eyüpspor'da geçiren Alpaslan Öztürk, takımın eski hocası İbrahim Üzülmez hakkında ağır konuştu. Hürriyet Spor Arena'nın konuğu olan tecrübeli stoper, Üzülmez için "Kötü bir hoca ve kötü bir insan" dedi ve şöyle konuştu:

Haberin Devamı

İyi bir hoca değil; iyi bir insan da değil. Kötü hoca olabilirsiniz ama kötü insan olmak çok daha zor. Öncelikle kendisi kötü bir insan, kompleksli bir insan. Onun hakkında söyleyebileceğim en yumuşak söz, kötü insan. Ayrıldıktan sonra hiçbir oyuncunun elini sıkmadı. Hellaleşmeyi bekledik ama kendisi arabasına binip hızla ilerledi.

ALPASLAN ÖZTÜRK

Bu sözlerin ardından İbrahim Üzülmez, Radyo Gol'de Alpaslan'a cevap verdi. Üzülmez, "Benim iyi veya kötü olduğumu tartışmak senin haddin değil. Sen peki aldığın paraların ne kadar hakkını verebildin? Sen kendi özeleştirini yap Alpaslan Öztürk" ifadelerini kullandı.