Futbol Antalyaspor maçı sonrası Galatasaray açıklama yaptı, Fenerbahçe'den cevap gecikmedi
Paylaş
Antalyaspor maçı sonrası Galatasaray açıklama yaptı, Fenerbahçe'den cevap gecikmedi

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında açıklama savaşı yaşanıyor. Sivasspor - Galatasaray maçının ardından Erden Timur ile Ali Koç'tan açıklamalar gelmiş ve ilk atışmalar yaşanmıştı. Antalyaspor - Fenerbahçe maçı sonrası ise Twitter üzerinden yeni bir cephe açıldı.

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'a konuk olduğu maçta ev sahibi ekibin 90+8'deki golü ofsayt nedeniyle iptal edilmişti. maçın ardından Galatasaray, Twitter'dan rakibini etiketleyerek şok bir açıklama yaptı. Sarı kırmızılıların açıklamasında, "Tuz koktu! Derdi adalet olmayanlar ayrıcalığını aldı @Fenerbahce. Biz herkes için adalet aramaya devam edeceğiz. Antalyaspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtları açıklansın, yapılan operasyona ne kılıf bulunduğunu birlikte görelim" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ise bu açıklamaya cevap olarak iptal pozisyonunu paylaştı ve, "En yalın anlatımla, herkesin (!) anlayabileceği yaklaşımla…" diyerek golün neden geçersiz sayıldığının altını çizdi.

Sivasspor - Galatasaray maçının ardından da Fenerbahçe Başkanı Ali Koç basın toplantısı kararı almış; Galatasaray Başkanvekili Erden Timur ise bu toplantıdan 1 saat önce basının karşısına çıkarak durum değerlendirmesi yapmıştı.

Koç, Timur'un açıklamalarına bizzat cevap vermiş ve, "Erden Bey'den bambaşka açıklamalar bekliyordum, konuşmalarıyla devrim yaratabilirdi ve öyle başlamıştı ama maalesef sonu öyle olmadı" demişti.