Futbol Aranan kan Spinazzola
Paylaş
Aranan kan Spinazzola

Galatasaray, Roma ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan İtalyan sol beki gündemine aldı. Yönetim, devre arasında resmi teklifini yapacak.

Galatasaray aradığı sol beki İtalya’da buldu. Angelino’nun sol bekte beklenen performansı karşılamaması üzerine arayışlara başlayan sarıkırmızılı yönetim, Roma’da forma giyen 30 yaşındaki Leonarda Spinazzola’yı gündemine aldı. İtalyan ekibiyle sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan başarılı sol bekin Roma’yla yeni mukavele imzalamaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Devre arasında Çizme’ye çıkarma yapacak olan sarı-kırmızılı yönetimin İtalyan futbolcuya yüksek maaş teklifinde bulunacağı öğrenildi. Roma yönetimi, Spinazzola’dan gelecek yanıta göre harekete geçecek. Sağ bekte de forma giyme özelliğine sahip olan 30 yaşındaki futbolcu, bu sezon Roma ile 11 maça çıktı, 1 gol kaydederken 2 golün de asistini yaptı.

Haberin Devamı

ZANİOLO YUHALANDI

Cim Bom’un Aston Villa’ya satın alma opsiyonuyla kiraladığı Zaniolo, ülkesinde yuhalandı. Adı bahis iddialarına karışan genç futbolcu, Makedonya maçında 62. dakikada Chiesa’nın yerine oyuna girerken tribünlerin tepkilerine maruz kaldı.

ASLAN ŞUT ÇALIŞTI

Galatasaray, Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Dinamik ısınmayla başlayan idman, şut çalışmasıyla devam etti. Okan Buruk yönetimindeki antrenman, çift kale maçla sona erdi.