Futbol Arjantin Hırvatistan maçı saat kaçta? Dünya Kupası Arjantin-Hırvatistan yarı final maçı hangi kanalda?
Paylaş
Arjantin Hırvatistan maçı saat kaçta? Dünya Kupası Arjantin-Hırvatistan yarı final maçı hangi kanalda?

Arjantin Hırvatistan maçı dünya çapındaki futbol severler tarafından heyecanla bekleniyor. Bu akşam oynanacak maçın sonucunda 2022 FIFA Dünya Kupası final maçını oynayacak takım belli olacak. 20 Kasım’dan bu yana devam eden turnuvada birbirinden heyecanlı maçlara çıkan Messi’li Arjantin ve Modric’li Hırvatistan son virajı da başarıyla dönmek istiyor. Peki, Arjantin Hırvatistan maçı saat kaçta? Hangi kanalda? İşte yanıtı…

Katar’da gerçekleşen 2022 Dünya Kupası’nda ilk yarı final maçı Arjantin ile Hırvatistan arasında oynanacak. Maçın galibi ise Fas-Fransa maçının galibi ile final maçında karşı karşıya gelecek. Nefes kesen mücadeleye saatler kala Arjantin Hırvatistan maçı ile ilgili detaylar araştırılmaya başlandı…

Haberin Devamı

ARJANTİN HIRVATİSTAN MAÇI SAAT KAÇTA?

Arjantin Hırvatistan maçı bugün (13 Aralık 2022 Salı) saat 22.00’de başlayacak. Lusail Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek.

DÜNYA KUPASI ARJANTİN-HIRVATİSTAN YARI FİNAL MAÇI HANGİ KANALDA?

Arjantin Hırvatistan maçı TRT1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ARJANTİN-HIRVATİSTAN MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Arjantin: Martinez, Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico, Fernandez, De Paul, Mac Allister, Di Maria, Messi Alvarez

Hırvatistan: Livakovic, Juranovic, Gvardiol, Lovren, Sosa, Modric, Brozovic, Kovacic, Pasalic, Kramaric, Perisic

ARJANTİN’İN DÜNYA KUPASINDAKİ PERFORMANSI

2022 FIFA Dünya Kupası’nda C Grubu'nda yer alan Arjantin, turnuvaya Suudi Arabistan karşısındaki 2-1'lik şok yenilgiyle başladı. İkinci maçında Meksika'yı, üçüncü maçında da Polonya'yı mağlup eden Arjantin milli takımı gruptan 6 puanla lider olarak çıktı. Son 16 turunda Avustralya'yı 2-1 mağlup eden Arjantin, çeyrek finalde ise Hollanda'yı normal süresi ve uzatma bölümü 2-2 sona eren maçta penaltılarla eleyerek Hırvatistan'ın yarı finaldeki rakibi oldu.

Haberin Devamı

HIRVATİSTAN’IN DÜNYA KUPASINDAKİ PERFORMANSI

Hırvatistan Katar’da gerçekleşen 2022 Dünya Kupası’nda F Grubu’ndaki ilk maçında 0-0'lık Fas beraberliğiyle başladı. İkinci maçında Kanada'yı 4-1'le geçen Hırvatlar, son maçında ise Belçika ile golsüz berabere kalarak grubu 5 puanla ikinci sırada bitirdi. Son 16 turunda E Grubu'nun lideri Japonya'yı normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 sona eren karşılaşmada penaltılarla geçen Hırvatistan milli takımı çeyrek finalde Brezilya'yı da penaltılarla mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.